Aktywne Wpisy

l--RAD--l +3
Mam takie małe marzenie, żeby antywisła s---------a się z ekstraklasy.
Są na to małe szanse, bo mają niezły skład, ale kto mi zabroni marzyć
#mecz #ekstraklasa #wislakrakow
Są na to małe szanse, bo mają niezły skład, ale kto mi zabroni marzyć
#mecz #ekstraklasa #wislakrakow
źródło: HFUldg0WsAEKauS
Pobierz
szary_piksel +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy ktoś wie skąd ten użytkownik #car4vip ma te sprzęty? Komentarze są aż nazbyt pozytywne, długie i wyczerpujące, a nawet przypadki zwrotu pieniędzy...Zazwyczaj komentarz to "Polecam" i tyle. #allegro @allegropl #apple
Podstawowa konfiguracja Apple MacBook Pro i7 2,6GHz/16/512/R5300M
źródło: comment_15997993216BhTPFFGHDFrzqIGMpVXDu.jpg
Pobierzźródło: comment_1599799373EteAjdCIjDWHoChon8E1qW.jpg
Pobierzźródło: comment_1599799410u38cVUCvP25ZkbViDIyVmf.jpg
PobierzZa pierwszym razem powiedzieli, że chcą dowód zakupu z numerem seryjnym na dowodzie zakupu.
Za kolejnym razem zmieniłem gadkę i poprowadziłem inaczej rozmowę to mi powiedzieli, że się samo powinno aktywować i jak coś to przez internet lecieć.
Generalnie nie chcą mi aktywować gwarancji. Co im powiedziałeś, że Tobie aktywowali bez problemu?
Komentarz usunięty przez autora
Aktualizacja przed weekendem i odpowiedzi na jakieś pytania do mnie tutaj :)
Zakończyli wysyłki sprzętów , fizycznie do końca tygodnia przyszłego każdy już powinien mieć w ręku swój sprzęt z osób które jeszcze nie otrzymały .
Dziękuje
Wtedy bym sobie na luzie mojego sprzedał za 7k i kupił nowego kolejnego
źródło: comment_1600000375JzXROSldf7bIFNIDGv7B60.jpg
PobierzPiszę ten post już z nowego MacBooka :) Sprzęt otrzymałem wczoraj (12.09).
Solidnie zapakowany, żadnych wgnieceń na kartonie. Oryginalne pudełko ofoliowane z informacją w języku polskim. MacBook działa bez zarzutu. Niestety mam ten sam problem z gwarancją. Wpisanie daty ręcznie nic nie daje. Nie dzwoniłem jeszcze na infolinie Apple, bo nie wiem jak określić źródło pochodzenia MacBooka. Nie wiem czy „od Pana Marka” wystarczy :) Jeżeli ktoś poradzi sobie z tym
źródło: comment_1600004151Cz8gzvpaf4aK3wSDD6Om5L.jpg
Pobierzźródło: comment_1600004188ugLYGmwv8KSHV12ggI88lx.jpg
Pobierzźródło: comment_1600004234mbhLFfyl6R2HqXpUCqkf1r.jpg
Pobierz