Aktywne Wpisy

Korowiov +3
O kurła....sobie pomyślałem, że Justyna to w moim wieku jest ( ಠ_ಠ) #rolnikszukazony Listów będzie fchuj i czuję że z tą męską energią to będą j---a jeszcze xD

qciek +1
#gry Dobra, każdy swój wysryw. Tu wrzuca, wrzucę i ja. 3 gry na "S", których nikt już nie pamięta:
System shock
Singularity
Summoner
O ile 1 łatwe, 2 mniej, to ciekaw jestem, ile osób ten trzeci kojarzy?
System shock
Singularity
Summoner
O ile 1 łatwe, 2 mniej, to ciekaw jestem, ile osób ten trzeci kojarzy?

Czy ktoś wie skąd ten użytkownik #car4vip ma te sprzęty? Komentarze są aż nazbyt pozytywne, długie i wyczerpujące, a nawet przypadki zwrotu pieniędzy...Zazwyczaj komentarz to "Polecam" i tyle. #allegro @allegropl #apple
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_16004542960zVokxr5Rq8ScL6qRAvPu2.jpg
Pobierzźródło: comment_1600454545BzUUbRB4kr3fh7CCLDAu7u.jpg
PobierzMiłego weekendu .
@minro to chyba już każdy tak ma :)) bliżej niż dalej .
@Pawelw123 w razie problemów zapraszam do kontaktu
Odbiór osobisty nie jest szybszy niż wysyłka bo towar musi tak samo do nas dojść . Tak jak wyżej w dniach 26-28 będę miał info z ekspedycji z dniem przyjęcia towaru w PL ( każdy otrzyma email ) i wtedy będzie mógł Pan umawiać odbiór i będę mógł podać dokładną datę bardziej .
Komentarz usunięty przez autora
1.Wysyłałem emaile przez ostatnie dwa dni w związku z dostawą 30.09.2020 jeśli jakimś cudem ktoś nie otrzymał info poniżej :
Zbliża się termin dostawy do PL zamówionego przez Państwa sprzętu .
Towar będzie miał przyjęcie w dniach 5-6.10 , 7 dni roboczych wydanie z ekspedycji i 4,5 dni wysyłka . Po wydaniu sprzętu jak już będziecie Państwo na liście wysyłkowej będę wysyłał wiadomość sms .
tl;dr; Polecam, kupiłem z FV na termin przed covid 30.04, dostałem sprzęt nowy, działa bez zarzutu, używany praktycznie codziennie do dzisiaj (30.09), z aktywacją nie było żadnych problemów. Laptop nie ma żadnych wad, o których czytałem gdzieś na mirko, że
źródło: comment_1601454739qOmXK9KjzEQeIEaURkIERn.jpg
Pobierz