Aktywne Wpisy

Afrobiker +229
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lardor +185
Duch Krakowa nie zawodzi, tym razem zamalowane znaki od trasy Wolbromskiej. Co daje nam bilans iż jeśli znak jest zniszczony lub go nie ma to wedle przepisów strefa czystego s-----------a z tych wjazdów nie obowiązują a na dzień dzisiejszy co wiem z sztabu kryzysowego Strefy Czystego S-----------a nie ma znaków na ulicy Skotnickiej, Kozienickiej, Tynieckiej i od dziś dołącza Trasa Wolbromska. Jak Widać duch Krakowa nie odpuszcza. #krakow #sct
źródło: 1000080629
Pobierz

Czy ktoś wie skąd ten użytkownik #car4vip ma te sprzęty? Komentarze są aż nazbyt pozytywne, długie i wyczerpujące, a nawet przypadki zwrotu pieniędzy...Zazwyczaj komentarz to "Polecam" i tyle. #allegro @allegropl #apple
1.
Bieżące dostawy czekamy na przyjęcie towaru w PL .
Przyjęcie według ekspedycji 18/19.07 , 7 dni roboczych wydanie z ekspedycji i 3/4 dni dostawa kurierem .
Komentarz usunięty przez autora
" Przyjęcie według ekspedycji 18/19.07 , 7 dni roboczych wydanie z ekspedycji i 3/4 dni dostawa kurierem .
O przyjęciu każdy otrzyma email , o wysyłce SMS z informacjami również każdy otrzyma. "
Chcę się również pochwalić Mackiem od Pana Marka.
Komputer przyszedł w lipcu a piszę dopiero teraz ponieważ od czasu dostawy był mój urlop, potem natłok spraw po urlopie i dopiero teraz znalazłem chwilę czasu.
Całość transakcji bez najmniejszych problemów. Towar przyszedł zgodny ze specyfikacją.
Powtórzę się w sprawie kontaktu, który z Panem Markiem jest wzorowy, zarówno mailowy jak i telefoniczny.
źródło: comment_1598029569uXVHrZlTFTkkSIugtVbaqL.jpg
Pobierzźródło: comment_1598029661eQOA47S9KIMaqUXO3gVcNs.jpg
Pobierzźródło: comment_1598029683RToJ0jBO9naJlrMyrNEIgI.jpg
Pobierzdostarczyc lub potrxymac w niepewnosci?
Od razu pojawilaby sie jakas fajna gownoburxr i emocji byloby nadto
A nie Pan tak wszystko dostarcza i nie ma zadnych problemow :-(