Wpis z mikrobloga

A na marginesie bardzo cieszy mnie że przy tej dostawie tak dużo osób jest tutaj i to z kontami już jakiś czas . Nie będzie że same zielonki zakładają konta żeby wystawić opinie .Cieszy to bardzo .

Ostatnio znalazłem że klient założył tu konto kwroblewski który był z wysyłki opóźnionej 29.02 , taki sam nick na allegro i wystawił opinie po za wątkiem całość wyśmiana i jakieś znalezisko zakopane .Więc ja już
  • Odpowiedz
Wątpie, że ktoś dalej będzie miał wątpliwości... Ten wątek został już tak rozbudowany, że wyjaśnione zostało już chyba wszystko ;)
  • Odpowiedz
Jak pojawi się że 20 opinii teraz osób które się wypowiadały to myślę że będzie lepiej . Co nie zmienia że zobacz Pan pyta jak może wystawić opinie bo allegro nie pozwala , zakłada konto wystawia nie wątku tylko ogólnie i jazda :)

No nic może mniej nerwów będzie . W razie co proszę pisać email lub tel ja nie mam czasu na nic ostatnio więc tu ostatni raz byłem 6 dni
  • Odpowiedz
Uruchamianie ponownie nie pomogło, walidacja dzieje się po stronie serwerów Apple przecież... Robię dokładnie tak jak osoby powyżej, nie da się tu nic zrobić źle... ;-) Prawdopodobnie wynika to z dużej różnicy pomiędzy datą produkcji, a uruchomienia komputera... Zobaczymy co powie support Apple... Ale to pewnie dopiero w poniedziałek niestety :-/
  • Odpowiedz
Tu nic nie ma data produkcji , to tak jakbyś kupił w rtv czy innym sklepie zapakowany sprzęt dziś który mieli na magazynie od 3 miesięcy .

Jak będziesz miał problem dzwoń .
  • Odpowiedz
Tez zamówiłem macbooka 16 pro ale dalej czekam:) Wybrałem opcje i7/32GB, choć teraz trochę żałuje ze nie wziąłem i9 :/ @Deja_VU_000 podejrzewam ze już nie ma możliwości zmiany opcji?
  • Odpowiedz
No ja tez żałowałem, ze nie wziąłem 32gb ramu no ale skoro się zamawia „na zamówienie” konkretny model... Trzeba zamówić druga sztukę haha :)
  • Odpowiedz
@Mumbler: skoro kupujesz na zamówienie a aktualne oferty wskazują, że wysyłka od 15 sierpnia to komputer byś miał pod koniec sierpnia-początkiem września u siebie w domu. Ten musiałbyś oddać ( masz 14 dni na zwrot według prawa, no ale tutaj jeśli komputer zostanie uruchomiony to gwarancja leci czyli taki komputer już ciężko sprzedać jako "nowy", chyba, że go w ogóle nie uruchomisz bo Ty go jeszcze fizycznie nie masz )
  • Odpowiedz
Jeśli zdecydujesz się do końca aukcji 15.08 , jeśli nie na 80% będzie jeszcze jeden termin 30.09 innej opcji nie ma kolejne aukcje na jesieni dostawy nowy rok :)
  • Odpowiedz