Aktywne Wpisy
krystse +2
Jakiś mądry rowerzysta przypina sobie już drugi miesiąc rower do szafki obok na moim miejscu parkingowym w garażu podziemnym. Co mogę z tym zrobić? Szafka jest na miejscu sąsiada, który miał problem do mnie ze to mój rower, więc to nie jego. Wychodzi na to, że to zupełnie jakaś osoba trzecia. Administracja ma to w dupie. Nie da się go przenieść bo ma mocne zapięcie. Kończą mi sie pomysły, a niesamowicie mnie
źródło: IMG_7564
Pobierz
ewataewa 0
#perfumy weto weto weto....
A jak Ty miałbyś/miałabyś moc sprawczą, by zawetować jedną markę, to byłaby to:
A jak Ty miałbyś/miałabyś moc sprawczą, by zawetować jedną markę, to byłaby to:
źródło: Zrzut ekranu 2026-03-12 221346
Pobierz

Czy ktoś wie skąd ten użytkownik #car4vip ma te sprzęty? Komentarze są aż nazbyt pozytywne, długie i wyczerpujące, a nawet przypadki zwrotu pieniędzy...Zazwyczaj komentarz to "Polecam" i tyle. #allegro @allegropl #apple
Od razu sprostowanie pisałem wyżej do kiedy te przedłużone aukcje źle kopiowałem bo rozliczenie do środy (wtorek, 7 lipca 2020, 21:00:00) zakończenie aukcji z tym terminem dostaw . Po tym czasie proszę nie pisać o aukcje z tym terminem dostaw i nie nie wystawię jeszcze na chwilę
Czas wysyłki do 7 dni roboczych
źródło: comment_1593976301gojV9R7MDugBtcpotFmxbZ.jpg
Pobierzźródło: comment_1593976407f0xniiruxrp6dvuRiJpall.jpg
Pobierzpo pierwsze "wysyłka Allegro" to moment, kiedy sprzedający wysyła do klienta. Tu okazuje sie, ze to następuje conajmniej 7 dni po.
po drugie to nie żadna wysyłka, tylko jakies przyjecie gdzies/czegos, bo wysyła następuje w kolejnych kilku dniach.
generalnie w tym ogłoszeniu niewiele sie zgadza w kwestii terminów - mozna to przeciez od
Tak to jest wydanie z ekspedycji ( 7 dni ) + wysyłka kurierem 3/4 dni
powtórzę to jeszcze raz - nie mam pojęcia jak wyglada proces wysyłek, przyjmowania, przejęć i innych bzdur. Twoim tokiem rozumowania ktos moze sobie wstawić "termin wysyłki" jako "teminn wysyłki przez chińczyka z Aliexpress" - przeciez to tez jest "wysyłka". Tyle ze nie do klienta. po protu nie rozumiem tego naciągania faktów, zamiast od razu
Wszystko masz wyjaśnione od a do z a jeszcze mi coś zarzucasz? Zadałeś pytanie odpowiedziałem Ci jak to wyglada a masz mi to za zle? Co z
Witam .
@natan95 tak jak 3 posty wyżej przed Tobą odpowiadałem : 4,5.07 zjechał towar do PL można powiedzieć że punktualnie :)) 7 dni roboczych na wydanie. Później 3-4 dni dostawa. Wysyłamy sms jak już na liście wysyłkowej jest dany nick . Ale najlepiej napisz do mnie w prywatnej wiadomości tutaj czy na email lub zadzwoń .
1. Towar z dostawy do PL na 30.06 zjechał w weekend do PL (4,5.07) sam uważam że w porównaniu do tego co się działo na świecie w poprzednich miesiącach wręcz punktualnie .
Czekamy na wydanie sprzętu 7 dni roboczych i zaczną wysyłki , standardowo jak zawsze jak na liście wysłanych jest nick wysyłam sms z informacjami . Dziękuje