Czy ktoś wie skąd ten użytkownik #car4vip ma te sprzęty? Komentarze są aż nazbyt pozytywne, długie i wyczerpujące, a nawet przypadki zwrotu pieniędzy...Zazwyczaj komentarz to "Polecam" i tyle. #allegro @allegropl #apple
@krystian-sobczyk Trochę odkopywanie starych tematów, ale sam byłem mocno zainteresowany i się dopytałem w kilku kwestiach (nie wiem na ile wszystko zgadza się z prawdą): - gwarancja 12 miesięcy od momentu uruchomienia - laptopy nowe, nieuruchamiane (nie są to laptopy refabrykowane) - dystrybucja europejska - można do nich dokupić apple care - klawiatura angielska międzynarodowa (taka jak w
To jak waszym zdaniem warto zamawiać u niego? Bo teraz mam w planach kupno 15 calowego MacBooka z 2019 i wysyłka w październiku ale do października w tej cenie i tak nie kupię. Ktoś jeszcze zamawiał i potwierdzi wiarygodność?
@krzysztof-malcherczyk Ostatnio aukcja była z wysyłką we wrześniu, skończyła się (czas aukcji dobiegł końca) i po kilku dniach wystawił z wysyłką w październiku. Może być tak, że za miesiąc jak zamówisz to wysyłka będzie w listopadzie.
No w sumie może i racja, zapytam gościa. Bo szczerze 3 miesiące zamrożę pieniądze. Jest ktoś jeszcze co mógłby potwierdzić że komputer doszedł na czas, nowy, wszystko było ok?
Sam na swój zamówiony laptop czekałem 4 miesiące, ale myślę że było warto. Kontakt z samym sprzedawcą jest świetny - bardzo szybko odpowiada na email czy telefon (piszę jakbyś miał jakieś obawy co do tego). Używam go już miesiąc i nie ma żadnych wad typu nie działające klawisze https://www.youtube.com/watch?v=4QDsqWkUvXQ (chociaż i tak myślę że to w większości przypadków wina zaniedbania laptopa przez użytkowników).
@Strzalka: Dodam jeszcze bo trafilem do watku przez google, ze te same "zielonki" napisaly te komentarze i juz wiecej sie nie pojawily ani nie wykonaly zadnej aktywnosci wiec UWAZAC - bo mozliwe ze falszywe konta.
Dziwne że już masz laptop,ja tez zamówiłem na 30 września. Dzwoniłem kilka razy i powiedział Pan ze rozpakowuje palety i dopiero wczoraj albo dzisia będzie zamawiać kuriera, i że spodziewać się przesyłki 14-15 października. Jak otrzymam to dam znać. Pozdrawiam
Czy ktoś wie skąd ten użytkownik #car4vip ma te sprzęty? Komentarze są aż nazbyt pozytywne, długie i wyczerpujące, a nawet przypadki zwrotu pieniędzy...Zazwyczaj komentarz to "Polecam" i tyle. #allegro @allegropl #apple
- gwarancja 12 miesięcy od momentu uruchomienia
- laptopy nowe, nieuruchamiane (nie są to laptopy refabrykowane)
- dystrybucja europejska
- można do nich dokupić apple care
- klawiatura angielska międzynarodowa (taka jak w
https://allegro.pl/oferta/apple-macbook-pro-i7-2-6ghz-16-512-radeon-560x-8223862338
Ten mnie interesuje.
źródło: comment_fH7kdsENGCl8U5TPdbS5vC17Suxgfegm.jpg
Pobierzźródło: comment_RGLu2hZbIs3FdtoshYWx7NEgI2FZjbz1.jpg
Pobierz@tomasz-kunsztowicz: kiedy zamawiales?
źródło: comment_4HUgDhxo7uMJExiKrFL8azsRZbkz2GjA.jpg
PobierzNie byłem w stanie wystawić opinii na Allegro, więc założyłem konto i wrzucam info dla zainteresowanych tutaj.
Zamówiłem iMaca Pro z dostawą na 30 września i kilka dni temu dotarł. Sprzęt nowy, z polską instrukcją
Postanowiłem
źródło: comment_eQe0GT3sfBZCuhUyaF1mbUuQcNRYlGiu.jpg
Pobierz