Aktywne Wpisy

ziomgaltestowy +101
Zatrudnili u mnie zoomera i to ile on p----------a kasy to głowa mała. Jego zycie idealnie opisuje konsumpcjonizm 21 wieku i "problemy" z jakimi młodzi się obecnie mierzą.
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w

witam12 +91
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Co myślicie o Słowacji?
Jest sens się tam przenosić żeby uciec przed feminizmem i Ukraińcami?
Z drugiej strony jest tam aborcja.
Ale combo zagrożeń prawdziwego Polaka prawka xD
A jedz wpizdu, tylko sobie zatankuj do pełna, bo im putin jakąś rurę r------ł, ale to było niechcący
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Siergiej_Fakov: XDDDDDD
cyganie, nizsze zarobki niz u nas, drozej niz u nas, gorsze drogi niz u nas, jeszcze wieksza biurokracja niz
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: 1000023997
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Nawet razem z baćką możecie założyć bialoruskie koło wielbicieli konfederacji, korony czy tam innego brauna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niech was marks i engels prowadzi na nowej, prawicowej drodze życia (。◕‿‿◕。)
HIV na poziomie ukraińskim, legalna aborcja i 5 lat różnicy w wieku emerytalnym.
A koło miłośników Konfederacji sam sobie zakładaj, bo widać ich kochasz, skoro musisz ich wpominać. Ja feministą nie jestem.
@zlodziej_herbaty: czyli g---o wiesz o Białorusi.