Aktywne Wpisy

Markowowski +145
Takie wydarzenia pokazują upadek polskiej telewizji przez ostatnie 20 lat. Chyba żadna z dużych stacji nie ma korespondenta w Izraelu, nie mówiąc już o Iranie. Czy w ogóle w Polsce jest jakiś korespondent wojenny pokroju Milewicza?
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi

waro +270
Influencer - żyjący wyłącznie z mediów - nie śledzi najgłośniejszych i najważniejszych informacji w mediach (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#iran
#iran
źródło: HCUeJrwXYAAcEqE
Pobierz

XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które coś takiego serwują. Mail poszedł tutaj: marketing@xtb.pl
Apeluję do Was – jeśli Wam też się to nie podoba, wyślijcie swoje maile! Niech wiedzą, że takie rzeczy nie przechodzą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #xtb #meczennicyxtb
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Materiał jest propagandowy - chociażby dlatego że na mapie Krym był oznaczony jako ruski - to pierwszy z brzegu przykład, przykładów jest multum, podaje jeden najbardziej oczywisty żeby zamknąć mordy trolom stanowskiego.
Druga sprawa to zwykła logika - naprawdę ktoś uważa że ruskie wpuszczą dziennikarza żeby robił niezależny materiał? xD
Serio ktoś w to uwierzy? xD Randomowy
"Jako klient XTB wyrażam sprzeciw wobec reklamowania usług XTB na kanale Zero, którego treści w mojej ocenie szerzą rosyjską propagandę."
aczkolwiek możliwe że zamieszcze na wykopie to co mi odpisze xtb - jeżeli wogóle mi odpiszą.
źródło: 726e1cfa8277dbb4c1024345ec990d574a8a74c5ed318007f58abfac2d75ec25,w800
Pobierz@pyszniarz: Taaa. Razem z SFD, czyli innym najbardziej patologicznym syfem w swojej branży ¯\(ツ)/¯
Poważne firmy które wybierając gdzie wydadzą pieniądze na reklamy kierują się m.in. ochroną swojego wizerunk, są też firmy które tego nie robią, a liczy się tylko szerokie grono łatwych odbiorców. Gdzie jest wasze XTB odpowiedzcie sobie sami :)