Wpis z mikrobloga

Uwaga, spam alert! ʕʔ

XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które coś takiego serwują. Mail poszedł tutaj: marketing@xtb.pl

Apeluję do Was – jeśli Wam też się to nie podoba, wyślijcie swoje maile! Niech wiedzą, że takie rzeczy nie przechodzą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#gielda #xtb #meczennicyxtb
  • 90
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 496
Ale się naleciało troli od stanowskiego ( ͡ ͜ʖ ͡)

Materiał jest propagandowy - chociażby dlatego że na mapie Krym był oznaczony jako ruski - to pierwszy z brzegu przykład, przykładów jest multum, podaje jeden najbardziej oczywisty żeby zamknąć mordy trolom stanowskiego.

Druga sprawa to zwykła logika - naprawdę ktoś uważa że ruskie wpuszczą dziennikarza żeby robił niezależny materiał? xD
Serio ktoś w to uwierzy? xD Randomowy
  • Odpowiedz
  • 9
@CptPsyh: Ta silniczki jak rzecznik rządu wprost sugerujący że materaił powstał przy wpływach ruskich, albo ambasada ukraińska krytykująca propagande ruską xDDD weź trolu, postaraj się bardziej xDDD
  • Odpowiedz
  • 14
@CptPsyh: aha czyli jednak przyznajesz mi rację ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo rozumiem że zamknąłem ci mordę tym że politycy zaczęli dostrzegać problem i krytykują ruską propagandę. Cieszę się że cię przekonałem
  • Odpowiedz
  • 4
@canislupus1: nie chce podawać gotowca bo z XTB pomyślą że jedna osoba ich spamuje - polecam użyć narzędzia AI jeżeli nie chce ci się pisać treści emaila, albo poprostu krótko napisać:

"Jako klient XTB wyrażam sprzeciw wobec reklamowania usług XTB na kanale Zero, którego treści w mojej ocenie szerzą rosyjską propagandę."

aczkolwiek możliwe że zamieszcze na wykopie to co mi odpisze xtb - jeżeli wogóle mi odpiszą.
  • Odpowiedz
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego

@pyszniarz: Taaa. Razem z SFD, czyli innym najbardziej patologicznym syfem w swojej branży ¯\(ツ)/¯

Poważne firmy które wybierając gdzie wydadzą pieniądze na reklamy kierują się m.in. ochroną swojego wizerunk, są też firmy które tego nie robią, a liczy się tylko szerokie grono łatwych odbiorców. Gdzie jest wasze XTB odpowiedzcie sobie sami :)
  • Odpowiedz