Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +473
#krakow 50 zł za kiełbę w bułce + "oj, paragon mi się nie wydrukował".
źródło: G2gaV1kWYAAkCl5
Pobierz
P4ncak3 +32
Pamiętam jak bylem mały i mama mi powtarzała ze nie ma nic gorszego niż facet co zostawia swój żonę dla młodszej. Ze kobiety starzeją sie jak mleko a mężczyźni jak wino i tym drugim palma dobija i biorą sobie młode kochanki zostawiając starą żonę w tyle. I dlatego tez, mama ma oddzielność majątkową z ojcem i nieruchomości są na nią zapisane- "na wszelki wypadek". Zawsze zakładało sie ze kobieta która jest młoda
źródło: Screenshot 2025-10-06 063157
Pobierz

Ten wpis poświęcony jest pytaniom, dotyczącym aktualnej rozgrywki w przygodzie w czasach Krucjat. Na pewno o czymś zapomniałam albo niedostatecznie jasno opisałam, więc nie krępujcie się pytać.
O co chodzi z tym że krzyżowcy kończą ruch za 2 a jihadyści za 4
Co sie stanie z maruderami, ktorzy zapisali sie do gry, ale w samej rozgrywce z roznych wzgledow uczestniczyc nie beda?
@Anagama:
1. W pierwszej turze Krzyżowiec wjeżdża na pustynię poza drogą, koniec ruchu.
2. W drugiej turze Krzyżowiec dalej podróżuje po pustyni poza drogą, koniec ruchu, 10% armii również do piachu.
3. W trzeciej turze
źródło: comment_RJ5bzqyWpFSG2keCrSTcn47vWqgsdvNv.jpg
Pobierz2. Regeneracja odbywa się na końcu tury czy na początku? Armia rusza z miasta do bitwy - w momencie stocznia bitwy będzie już zregenerowana? Jeśli nie to czy
1a. Do kontroli wystarczy NPC, ale z takimi zaczyna tylko Jihad. Do wysyłania karawan potrzeba graczy. 1b tak, wysyłanie jak i większość akcji jest rozpatrywana na koniec tury.
2a. Na koniec tury. 2b Regeneracja odbyła się na koniec poprzedniej tury, chyba o to pytasz? Bo w tej samej turze regeneracji być nie może, chyba że bitwa odbyła się w mieście, które kontrolujesz i oblężenie się zakończyło. 2c - Tura 0:
Ale kajam się, bo wychodzi an to, ze zapomniałem, że to gra fabularna z elementami strategii, a nie strategiczna z elementami fabuły
@Stah-Schek: Może zabrzmiałam za ostro, naprawdę doceniam wyjątkowe zaangażowanie w zabawę.
Komentarz usunięty przez autora
Jezeli też coś się stało tam specjalnego, to by chyba też wiedział, bo cały czas się interesował tamtymi ziemiami, ogarnia ludzi, ludy a nawet ich język.