Aktywne Wpisy
Daktyl92 +925
Plusują osoby, które mają dziary lub planują sobie w przyszłości takowe zrobić. Zobaczymy, czy jest nas chociaż z tuzin. Odnoszę wrażenie, że każdy jest niewydziarany; od kasjerki w Netto do listonosza czy kuriera, to jest jakaś plaga. Do "gołych" rąk czy karków coraz częściej dochodzą łydki i uda a nawet twarz. Co innego poddać się trendowi mody albo sobie zmienić kolor włosów - to wszystko zrobisz w jeden dzień. Żeby się wydziarać,
fiir +2
Ten wpis poświęcony jest pytaniom, dotyczącym aktualnej rozgrywki w przygodzie w czasach Krucjat. Na pewno o czymś zapomniałam albo niedostatecznie jasno opisałam, więc nie krępujcie się pytać.
O co chodzi z tym że krzyżowcy kończą ruch za 2 a jihadyści za 4
Co sie stanie z maruderami, ktorzy zapisali sie do gry, ale w samej rozgrywce z roznych wzgledow uczestniczyc nie beda?
@Anagama:
1. W pierwszej turze Krzyżowiec wjeżdża na pustynię poza drogą, koniec ruchu.
2. W drugiej turze Krzyżowiec dalej podróżuje po pustyni poza drogą, koniec ruchu, 10% armii również do piachu.
3. W trzeciej
2. Regeneracja odbywa się na końcu tury czy na początku? Armia rusza z miasta do bitwy - w momencie stocznia bitwy będzie już zregenerowana? Jeśli nie to czy zregeneruje
1a. Do kontroli wystarczy NPC, ale z takimi zaczyna tylko Jihad. Do wysyłania karawan potrzeba graczy. 1b tak, wysyłanie jak i większość akcji jest rozpatrywana na koniec tury.
2a. Na koniec tury. 2b Regeneracja odbyła się na koniec poprzedniej tury, chyba o to pytasz? Bo w tej samej turze regeneracji być nie może, chyba że bitwa odbyła się w mieście, które kontrolujesz i oblężenie się zakończyło. 2c - Tura 0:
Ale kajam się, bo wychodzi an to, ze zapomniałem, że to gra fabularna z elementami strategii, a nie strategiczna z elementami fabuły
@Stah-Schek: Może zabrzmiałam za ostro, naprawdę doceniam wyjątkowe zaangażowanie w zabawę.
Komentarz usunięty przez autora
Jezeli też coś się stało tam specjalnego, to by chyba też wiedział, bo cały czas się interesował tamtymi ziemiami, ogarnia ludzi, ludy a nawet ich język.