Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +531
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
mistejk +252
Ten wpis poświęcony jest pytaniom, dotyczącym aktualnej rozgrywki w przygodzie w czasach Krucjat. Na pewno o czymś zapomniałam albo niedostatecznie jasno opisałam, więc nie krępujcie się pytać.
@Zerri: Nie, musisz wybrać stronę.
@Yokaii: Pomidor
@Mnichuy: Tak
@Krailowskyy: Myślę że 4-6 tygodni jeżeli nie będzie wcześniej kataklizmu.
@Queltas: Wymagany będzie minimum jeden oddział, niezależnie czy dowodzony przez gracza czy przez NPC.
1.Dowódca armii decyduje gdzie idą jakie oddziały - jakie decyzje może podejmować wojownik? (tylko do której armii dołącza?)
2. Jakie znaczenie ma koszt oddziału? Każdy dowodzi (niezależnie czy jest wojownikiem, czy dowódcą (nie będącym dowódcą armii)) tylko jednym oddziałem?
@Stah-Schek: 1. Wybiera taktykę na bitwę, może uczestniczyć w specjalnych misjach ze swoim oddziałem, dowódca oddziału może być niezależny w decyzjach od dowódcy armii jeśli tego chce
2. Jeden z modyfikatorów wpływających na odbudowę i powiększanie armii
@Yokaii: W teorii dopuszcza, ale jest to mało prawdopodobne.
@Mnichuy: bo mnie @Krailowskyy pociągnął za język, Senat
dowódca oddziału może ponieść jakieś konsekwencje za to, jeśli dowódca armii uznałby za stosowne go ukarać?
no i wgl, co mógłby dowódca armii ? możesz jakoś szerzej to opisać ?
@Matikkkii1: Nie będzie, trzeba się dogadać z innymi graczami.
@Pas-ze-mna-owce Łącznie powinno być Was dziesięciu, ale jeżeli nie będzie zbyt dużo armii to kogoś Wam dolosuję ;) A co do drugiego pytania to już za chwileczkę, już za momencik - postać tworzy się tak samo, dowódca /