Aktywne Wpisy
Nurbon +544
#pokazpsa #pies #psy #zalesie i jednocześnie #chwalesie
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
źródło: 11087
Pobierz
obszarnik +62
Bardzo spodobało mi się wczorajsze zesrańsko części ludzi spod tagu #polskieonuce o to, że podróżnik z kanału Jak To Daleko odwiedza Białoruś. Gościu od lat odwiedza niebezpieczne kraje, gdzie prawie każdy z was bałby się postawić stopę. I nie jest to nic dziwnego, ale on tam jedzie i pokazuje te kraje takimi jakimi są, pokazuje miasta takie, jak faktycznie wyglądają i rozmawia z lokalnymi ludźmi.
Koleś był choćby w Iraku,
Koleś był choćby w Iraku,
źródło: Obrazek
Pobierz

Mozna np. kupic zestaw akcesoriow i sprzetu do czolgu, odpowiednio dobrane przez fachowca kolory farb, arkusz fototrawionych elementow i metalowe gasienice. Razem z samym modelem z 400 zlotych.
A mozna robic wszystko samemu, z lepszym lub gorszym efektem, w zaleznosci od umiejetnosci i doswiadczenia.
Ja wybieram raczej bramke numer dwa, dzieki czemu zyskuje satysfakcje oraz jakies umiejetnosci.
Na zalaczonym obrazku M1A1 Abrams, w wersji z wojny w zatoce perskiej w 1991 roku. Dorobilem do niego dwa plecaki (z drugiej strony wiezy, zaraz pokaze) skrzynke, jakies pakunki i pasek mocujacy ze sprzaczka. Wszystkie farby i filtry zmieszalem sam. Wlazy sie otwieraja, i juz od dzis zaczne prace nad zaloga.
#modelarstwo #zainteresowania #czolgi
#poczatkujacymodelarz #rekodzielo
źródło: comment_DKKRfcQ86bh8KfBDSKwEUMsaR8jbi4ya.jpg
Pobierz@Kartkowka_z_grilla: Ale weź nie kłam.
Wiesz może czy można gdzieś kupić model PT1 Twardy w skali 1:35?
źródło: comment_xt89nptUn5mIbC2JZj7QrqAPiFKKA7QN.jpg
Pobierz