Aktywne Wpisy

planarize +10
#motoryzacja #samochody
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile
ted-ed-tyi +2
Czy poszedłbyś na kasę do Biedronki, gdybyś nie miał, z co żyć? Ukorzyłbyś się w ten sposób przed życiem?
#biedronka#praca#przegryw
#biedronka#praca#przegryw

źródło: comment_jaizP1ehdeE0Q08DiaC5s9Wh9IvfrElb.jpg
Pobierzhttps://www.youtube.com/watch?v=DgIe4OfL-zo
@HabeoPhimosin: ma rację że co? Że nauczyciele mają w klasie 30 dzieci i wśród nich zdarzają się też te głupie, albo które nie chcą się uczyć, a godzina lekcyjna ma 45 minut?
@Mopsiak: Jaką ścieżkę kariery planujesz dalej?
Klucz to "ten nauczyciel". Ale wykopki już wsadzają wszystkich do jednego wora. Moja mamełe jest nauczycielem dyplomowanym, odznaczonym medalem edukacji. No ale pewnie się o-------a na każdym kroku, no nie? Musialbym tu napisać tyradę żeby wam wytłumaczyć jak wygląda nauczanie w liceum i w czym leży problem szkolnictwa. Chcę tu podkreślić, miałem wielu słabych nauczycieli, o niskich kompetencjach, chamskich. Miałem też wielu wspaniałych, mentorów, dobrych życzliwych
Oczywiście inna sytuacja jeśli wszystkie dzieciaki, których uczy ten nauczyciel nie ogarniają. W takim wypadku, nauczyciel do odstrzału.
@SweterWPaski: a nauczyciel zapierdziela te godziny, a potem w domu musi się przygotować, sprawdzić prace uczniów, przygotować pytania na
źródło: comment_MBaF94lzVVzRal8lRrAlp2GRjwZHgfei.jpg
Pobierz@nieocenzurowany88: No ok, ale spotkałeś się kiedykolwiek z taką sytuacją, żeby cała klasa czegośnie rozumiała? Ja rozumiem, że np. 80% może czegoś nie rozumieć, bo do matmy trzeba mieć jakieś predyspozycje i umieć myśleć, ale nie wierzę w to, że cała klasa nie rozumiała podstawy programowej, która nie
Abstrahując od tego że ja w podstawówce/gimbazie i liceum mało kiedy musiałem się douczać w domu (a wystarczyło że przeczytałem dany temat w książce) to gowniaki nie mają wgl szacunku ani chęci do nauki. A potem takie kwiatki że w gimnazjum nie potrafią mnożyć lub dzielić przez
Zadanie ucznia (dziecka) to NAUCZYC sie tego materiału. Odpowiedzialni rodzice upewnią sie ze dziecko dało rade i w razie potrzeby pomoga, a nie zwala na nauczyciela.
źródło: comment_jTcapLvLaC7LdJvtgWjoYUJK1VjGEsh3.jpg
Pobierz