Aktywne Wpisy

PinezkaSwiata +37
Ja p------e, przecież te nowe modele plus generalnie narzędzia, agenci ai, budowanie instrukcji AI i tzw. skilli. Coraz więcej kontekstu ai pamięta... Przecież za 3-4 lata będziemy całkowicie w innym miejscu jako świat pod tym względem - i niestety niekoniecznie lepszym. Coś czuję że bezrobocie d--------i w Polsce lekko do 10-15%. Poleca white collar a potem usługi.
Branże budowlane też dostaną po p-----e bo nie będzie komu budować / remontować.
#programista15k
Branże budowlane też dostaną po p-----e bo nie będzie komu budować / remontować.
#programista15k
Zgadzasz się ze mną?
- Tak 44.6% (191)
- Nie 55.4% (237)

źródło: 1000033531
Pobierz

źródło: comment_jaizP1ehdeE0Q08DiaC5s9Wh9IvfrElb.jpg
PobierzJest coś takiego jak korepetycje, podczas których dzieciak otrzymuje 100% uwagi nauczyciela i nie bez powodu ludzie je stosują. Nie wymagajmy, że nauczyciele w ciągu 3/4 godziny wytłumaczą indywidualnie komuś tematy z
Moja narzeczona i uczy w szkole i daje korepetycje i ciagle słyszy ten sam tekst "że Pani na lekcji nie wytłumaczyła", "że kazała przeczytać definicje z książki i potem robić zadania, a sprawdzian za tydzień i nic nie umiem", "że tłumaczyła
@Mopsiak: kłamiesz. W telewizji mówią, że nauczyciele zarabiają kokosy i jeszcze podwyżki dostaną.
#roszczeniowcy
@Cephalopoda_Ammonoidea: Jakby mi od razu dali dyplomowanego to może nie było by źle. Ale póki co wolę zostać na uczelni. Przynajmniej jest perspektywa dobrych zarobków. Nie rewelacyjnych rzędu programista 15k, ale spokojnie żyć sie da.
Jeśli czegoś nie ogarniasz to nie ma nagrody w postaci odpoczynku. Jak dziecko
@eloar: ok już wszystko wiem
nie chwytam zarzutki :)