@wilhelm_ostatni: Z przyjacielem z ławki zawsze zakładaliśmy sobie własny serwer. Tylko na nas dwóch, albo jeszcze jedną czy dwie osoby. Wybieraliśmy sobie najfajniejsze domki i tak graliśmy dla samych siebie.
@ImieRocznikPL ja to robiłem publiczne serwery, działały kilka godzin, ludzie powbijali już jakieś lvle i po tych kilku godzinach pkowalem podrasowanym charem
@wilhelm_ostatni: odpalało sie serwer w wakacje jak sie siedziało na chacie a rodzice w pracy, i codziennie usuwało i dodawało do otserv listy żeby było że uptime 100% ( ͡°͜ʖ͡°)
@wilhelm_ostatni: nie wiem dlaczego, ale po ponad 10 latach pamiętam jedną nazwę - artekland XD nie wiem po co ta inforamacja staremu koniowi, którym już jestem, ale mój mózg tego potrzebuje
Idiotom cieszącym się z potencjalnej wygranej Trumpa przypominam, że Trump chce wyprowadzić USA z NATO. Więc zastanówcie się 3 razy zanim coś głupiego napiszecie znowu. #usa #trump #wybory #swiat
#!$%@? czasy że dochodzi do zamachu na prezydenta USA i pierwsze co to ludzie myślą że to USTAWKA xd troche to świadczy o głupocie ale też pokazuje jak ten oszukańczy swiat sprawia że ludzie już w nic nie wierzą #usa #trump
źródło: comment_VkJfe2hU46Aeob45VfzbESZKRSliMGtX.jpg
Pobierzkurła
źródło: comment_s45YiLtvgzfM32YPV5Pi0EYjhp1qyY83.jpg
PobierzPolecicie jakiś retro server?
To największy obecnie serwer retro? Mam na myśli liczbę graczy.