Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 195
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

wolny czas wypełniają oglądając ludzkie zoo, następnie marszczą freda

@posuck: nie ma co zakładać, że te rzeczy dzieją się sekwencyjnie ;)

Szczera prawda. Wejście na vipok.ru bez #czrnolisto to jeszcze gorzej niż używanie internetu bez adblocka
  • Odpowiedz
Aby ten portal działał poprawnie musicie go zawierzyć Mi. Zweryfikujcie Mi konto, powróćcie do chrześcijańskich korzeni portalu a wszystko będzie dobrze, ponownie roztoczę nad nim opiekę (choć opiekunem nie jestem może najlepszym bo moje jedyne dziecko umarło w męczarniach). Usunę stąd sodomię i grzeszników a wszystkich z pod tagu #neuropa ugotuje szatan w kotle z bigosem. Tylko #naukowcywiary! Tak mi dopomóż Ja!
  • Odpowiedz
@posuck: to o czym mówisz to jedno, a drugie to główna, która zamieniła się w portal informacyjny. Kiedyś były tam ciekawostki ze świata, artykuły naukowe, fajne blogi, filmy, czasem jakieś ważne wydarzenia. Teraz w zależności od aktualnych trendów politycznych wykopków, mamy albo tvn24, albo TVP info...
  • Odpowiedz
@posuck trafi, jak kulą w płot. Byłem kolego tutaj jak Ty, od początku chyba i gdy sława zaczeła bić sodową wodę do łba usunąłem konto. Wróciłem po trzech latach, z przypadku raczej i nie mam o czym i z kim pisać. Wypok stoczył się na psa, pies go strząchnął i teraz egzystuje pomiędzy Faktem, a Bravo Girl z domieszką kupy. Ale luzzzuj. Będzie gorzej
  • Odpowiedz
  • 0
szkoda, że kilka lat temu się kanały nie rozwinęły tak jakbym sobie tego życzył (coś na wzór subredditów) :/ byłoby fajnie
  • Odpowiedz
@posuck: juz mialem zerwac z wykopem, ale zalozylem konto i banuje, banuje i jeszcze raz banuje. Narazie mniej razacych tresci, ale nadal zastanawiam sie jak wyłuskać perelki ( ͡° ͜ʖ ͡°)(,)
  • Odpowiedz
@posuck: Najgorsze jest, że jak ktoś jest na poziomie i pierwszy raz tu trafia, to widząc wszystko bez czarnolisto daje sobie spokój i nie wraca. A wchodzi taki Mati i "OO kurła to jest miejsce dla mnie" i tak mamy coraz większy odsetek patologii. Ech. Kiedyś to były czasy.
  • Odpowiedz