Aktywne Wpisy

Freeburger97 +77
Do twojego domu przychodzi #femboy ściąga buty i kładzie tak nogi na stół, co robisz?
źródło: IMG_20240812_160549
Pobierz
Emil_L +43
Macie pomysł jak znaleźć kierowcę, który bezmyślnie zaparkowal auto wczoraj w Krakowie przy ul.Stradomskiej 8 około godz. 17:00?
Tak mnie zablokował, że wyjeżdżałem ponad 40 minut, rysując przy okazji swój zderzak. Lexus nawet nie tykniety...
Zostawiłem temu komuś karteczkę z prośbą o kontakt, ale olewka.
Nr rej Lexusa: KR2pj69 (wzięty w leasing w ING Kraków).
#krakow
#csiwykop
Tak mnie zablokował, że wyjeżdżałem ponad 40 minut, rysując przy okazji swój zderzak. Lexus nawet nie tykniety...
Zostawiłem temu komuś karteczkę z prośbą o kontakt, ale olewka.
Nr rej Lexusa: KR2pj69 (wzięty w leasing w ING Kraków).
#krakow
#csiwykop
źródło: temp_file8418660498452579364
Pobierz

Ok. popłakałem to wyku***.
Elo
Wołam @a__s @m__b , może trafi do Was ten komunikat.
#gorzkiezale #zalesie #wykop
Byłem tu.
ale możnaby na ich wzór coś takiego zrobić, że jak jesteś nowym normikiem to ci nie pokazuje takich rzeczy i musisz je dopiero zaobserwować w jakiś sposób (np. zdjąć z czarnolisto tak jak #polityka)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Gdyby nie różne skrypty i dodatki, które ułatwiają przeglądanie wykopu i są tworzone właśnie przez samych zainteresowanych, ten portal byłby całkowitym ściekiem.
Właściciele tylko stworzyli, a teraz mają w dupie, wszystko kręci się samo
Widzisz, Michał znalazł lukę rynkową, którą szczelnie wypełnia a Ty mu chcesz zepsuć biznes
@Mickson: to jest jakiś pomysł. Żeby te tagi były domyślnie dla niezalogowanych niewidoczne, chyba że wejdą w tag bezpośrednio.
I mogą się sami przed sobą oszukiwać, że mają tu superspolecznosc, która pomaga w akcjach charytatywnych, dla której zrobili ostatni event w Poznaniu.