Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 195
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@posuck: Tumblr to zrobił akurat dlatego, że im w------i aplikację z App Store za nieodpowiedni content xDDD
ale możnaby na ich wzór coś takiego zrobić, że jak jesteś nowym normikiem to ci nie pokazuje takich rzeczy i musisz je dopiero zaobserwować w jakiś sposób (np. zdjąć z czarnolisto tak jak #polityka)
  • Odpowiedz
@posuck: "portal tworzony przez użytkowników" to najlepsze hasło.
Gdyby nie różne skrypty i dodatki, które ułatwiają przeglądanie wykopu i są tworzone właśnie przez samych zainteresowanych, ten portal byłby całkowitym ściekiem.
Właściciele tylko stworzyli, a teraz mają w dupie, wszystko kręci się samo
  • Odpowiedz
@posuck: no cóż, takie życie. Portal tworzony przez użytkowników - wrzucają i plusują co chcą. Co chciałbyś z tym zrobić? Jak wykop miałby to jakkolwiek ograniczyć, to podniósłby się ogromny kwik (i słusznie!), że cenzura.

@Mickson: to jest jakiś pomysł. Żeby te tagi były domyślnie dla niezalogowanych niewidoczne, chyba że wejdą w tag bezpośrednio.
  • Odpowiedz
@posuck: Mam tak samo. Przeglądałem mirko jako niezarejestrowany ale nie dało rady dłużej, zarejestrowałem się i zacząłem czarnolistować hurtem. W tej chwili mam na czarnej 45 tagów i 15 użytkowników a to dopiero miesiąc.
  • Odpowiedz
@posuck: o tym samym ostatnio myślałem, ba! Nawet więcej, zastanawiam się czy na 10 "urodziny" nie usunąć konta, bo to co się tu wyprawia to istny koszmar. Czuję się jakbym wrócił do podstawówki.
  • Odpowiedz
@posuck: Masz rację w stu procentach. Jedno trzeba dodać do koniobijców i patusów-- dzieci. Ja przeglądam od 7 lat. Dwa razy konto kasowałem. Teraz po raz 3 jestem i tak jak Ty by przejrzeć mikroblog. Czasem na nocnej ciekawy mirek coś powie.
  • Odpowiedz