Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 195
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@posuck: Ja mam tylko 1 tag na czarno i nie widzę tego co ty. Owszem czasami jest spam jak Magical pobije matkę ale poza tym nic nadzwyczajnego.
  • Odpowiedz
@gnocchi: @posuck: jak ktoś chce oglądać śmieszne obrazki to są inne strony. Jak ktoś chce pisać o odkryciach naukowych to są różne fora. Na tym polega mikroblog, że każdy pisze co chce, tagi można dawać ma czarno. Co was obchodzi nowy użytkownik? Martwcie się o hajs dla michaua?
  • Odpowiedz
@posuck: @notoelo: czekej czekej, a podziału na kategorie to nie było tak z 9 lat temu, a potem był kwiiik że potrzeba większej płynności, tagi itd xD

prawda jest taka, że "silnik" portalu jaki by nie był, to zawsze się nie podobało i inne podejście wydawało się lepsze

• Odpowiedz
via Android
  • 2
@Chudzinx może dlatego, że użytkownicy = content, a potencjalnego nowego użytkownika odstrasza to, co napisałem w poście? Póki co, to jedynie dzieciaków ta strona zachęca
  • Odpowiedz
@posuck: Ja nie byłbym aż taki surowy. Po prostu trzeba się pogodzić z tym, że Wykop jest społecznością otwartą, więc odzwierciedla zachowania społeczeństwa. Dlatego właśnie mamy tu wszystkiego po trochu, ale więcej śmiesznych/nieśmiesznych (zależnie od poczucia humoru) treści niż tych poważnych, bo tak samo jest w realnym świecie.

Też jestem tu kilka lat i zawsze zakładałem sobie, że nie będę używał #czarnolisto i cały czas mi się to udaje.
  • Odpowiedz
  • 0
@posuck Tylko widzisz, to co piszesz to twoje subiektywne odczucia.., które zresztą podzielam. Ale skoro pełno tego gówna w gorących -> twój przeciętny użytkownik internetu lubi taki content -> właśnie to przyciągnie więcej nowych użytkowników. Wolny rynek ))¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz