Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 195
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@posuck: Każdy serwis w Internecie jest odzwierciedleniem społeczności jaka za nim stoi. Teraz na wykopie, począwszy od odkrycia Magicala jest kult patostremów, nieśmiesznych zarzutek i ogólnie dziwnych akcji i tak jak mówisz gdyby nie #czarnolisto to nie dałoby się tego przeglądać. Porównując wykop do reddita to na reddicie możesz sobie oglądać Frontpage, który możesz posortować jak chcesz i masz tam zebrane tagi, które obserwujesz natomiast na wykopie w
  • Odpowiedz
@posuck: i tak najbardziej rakowe są przegrywy, które płaczą i się użalają nad sobą i kółka wzajemnej adoracji liżące się po jajkach bez powodu, już wolę cały czas widzieć to nsfw ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@posuck: popieram - jeżeli zarząd nie zrobi porządku z poziomem wykopu to zostanie tu sama dzieciarnia i smutni ludzie - idealny target dla reklamodawców... Znajomy sklep internetowy brał kiedyś reklamę na wykopie i jest to obecnie pusty ruch :/
  • Odpowiedz
Nie, wykop zawsze był ściekiem, a twoje zdanie kompletnie nic nie znaczy dla moderacji. Lepiej się poczujesz bez tego portalu, uwierz mi.

@4kroki: nie byl. niedlugo bede mial tu konto 12 rok a i pamietam jak czytalem chomiks ktory byl 1 linkiem na tym portalu.
wiadomo ze teraz nie powroca linki technologiczne, linuxy i ciekawe rozmowy. po prostu brak pomyslu na linie ideowa portalu, zadowolenie ze slupki rosna i dochody
  • Odpowiedz
nie byl.

@Nadrill: powiedział Nadrill, który od paru dobrych lat wrzuca cały czas to samo zdjęcie psa ( ͡º ͜ʖ͡º) bez obrazy, też go plusowałem xD

Ale tak jak napisałeś, dla moderacji tak zwany "kontent" nie ma kompletnie żadnego znaczenia. Byle statystyki rosły, a przy patostreamach i wojenkach lewo vs prawo wystrzeliły tak mocno, że im to tylko na rękę.
  • Odpowiedz
@posuck: Dlatego, jak tylko dowiedziałem się o czarnej liście, założyłem konto, żeby zablokować treści, które mnie nie interesują. Tak to tylko irytowałem się, że muszę się przekopać przez masę rzeczy w celu znalezienia czegoś ciekawego. ; )
  • Odpowiedz