Aktywne Wpisy
FEMBOYS +357
Kurde, właśnie mi się przypomniało jak ojciec pierwszy i w sumie jedyny raz w życiu zabrał nas na "rodzinne wakacje, nad morzem!" (ꖘ‸ꖘ)
Ja #!$%@?, to był najgorszy koszmar mojego życia, ale zacznę od początku:
Miałem wtedy jakieś 10 lat może 11, w domu bieda nie było kasy na jakieś normalne wakacje, ale kiedyś mój stary skumał się z jakimś kumplem z roboty który miał rzekomo domek letniskowy
Ja #!$%@?, to był najgorszy koszmar mojego życia, ale zacznę od początku:
Miałem wtedy jakieś 10 lat może 11, w domu bieda nie było kasy na jakieś normalne wakacje, ale kiedyś mój stary skumał się z jakimś kumplem z roboty który miał rzekomo domek letniskowy
keymac +3
SEXY SZATYNKA ?
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu? Te brwi, usta, rzesy, piersy, makijaz, ubor itd.
Ocencie jej wyglad i styl
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu? Te brwi, usta, rzesy, piersy, makijaz, ubor itd.
Ocencie jej wyglad i styl
#korposwiat #korpo
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@szuchal Widac mierzą swoją miarą.
@szuchal: No to jedna może zwrócić...
@Issac: Też bym poszedł w tą stronę. Bo taką "nieformalną" politykę trzeba zwalczać w zarodku.
Nic nie rozumiecie. One nie sa jebnięte ani głupie ani nie dokręcają sobie śruby.
Wyszło po prostu szydło z worka, że one na L4 zawsze idą jak na urlop - kiedy im pasuje bo trzeba na wczasy albo do kosmetyczki ew. psiapsióła imprezę robi. Do tych różowych blond główek po prostu nie może się zmieścić, że ktoś na L4 faktycznie choruje. One mierzą każdego
Ps. To nie jest #!$%@?.
po drugie primo: w dupie mam ZUS. Pracodawcy mi szkoda bo to on za to płaci. (ZUS dopiero pow. 1 miesiąca)