Aktywne Wpisy

Kiedyś marzyłem o pracy 8-16 w biurze, teraz uważam, że to tragedia, najlepsze godziny dnia przelatują ci przez palce, tylko widzisz przez okno jak piękny jest dzień, 3 zmianowka to nie jest wcale takie złe jak masz odpowiednią robotę typu pielęgniarka lub coś innego gdzie jest spokój i można się kimnąć. Je$ac korpokolchozy, życie nie jest warte 5 tysięcy miesięcznie..
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza

wujek_mikazjusz +165

@Pangia: jeśli debilowi tak bardzo zależy bym zjechał NATYCHMIAST to pozostaje zwolnić aż będzie miejsce po prawej. Bez hamowania, ot odpuścić gaz...
Kusi
@wlan0 a nie masz lusterek by spojrzec ze ktos szybciej
@sTreeTu:
140 czy 100? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MikiGRU: pod koła nikomu nie wyjeżdżam, chyba że w skrajny sytuacjach w godzinach szczytu, ale wtedy staram się jechać szybciej od niego. A jak ktoś leci dużo szybciej ode mnie to zawsze wcześniej daje kierunek i daje mu przynajmniej 100m na wytracenie prędkości. Albo przepuszczam jak nie spieszy mi
A co jest niebezpiecznego w zwalnianiu? Nigdy nie zwalniasz, zawsze przyspieszasz?
Jeżeli zrobił to łagodnie to co w tym głupiego?
@MikiGRU: A to czemu JA mam zwalniać za tirem i marnować paliwo na przyspieszanie, żeby jaśnie pana króla autostrady wpuścić? To on przekracza prędkość, nie ja.
PS Mało znany fakt - jak jedziesz 200km/h to też nie masz prawa używania lewego pasa do ciągłej jazdy - on jest do wyprzedzania.