Aktywne Wpisy
Zgagarast +43
Kocham aplikacje randkowe. Gadam sobie z kobietą lat 24, pracującą w sklepie w dużym mieście. Wrzucam przybliżoną wymianę zdań, bo mnie usunęła.
- No chciałabym się kiedyś dostać do korpo.
- Wystarczy dyplom uczelni wyższej.
- No ale ja nie mam i to jest problem.
- A jakie masz twarde umiejętności? Próbowałaś gdzieś startować?
- No nie mam i nie próbowałam.
- To kogo ty masz pretensje? Co ty robiłaś przez te
- No chciałabym się kiedyś dostać do korpo.
- Wystarczy dyplom uczelni wyższej.
- No ale ja nie mam i to jest problem.
- A jakie masz twarde umiejętności? Próbowałaś gdzieś startować?
- No nie mam i nie próbowałam.
- To kogo ty masz pretensje? Co ty robiłaś przez te
MaxHamilton +9
Nie da się być przegrywem będąc programistą. Nawet u mnie w rodzinie jakieś rady dla różowych od starych ciotek typu "bo Joasia od naszej sąsiadki znalazła sobie informatyka i dobrze im się powodzi". Tak samo na tinderze widziałem kilka razy "szukam programisty". Znajoma z kołchozu ma mało atrakcyjnego faceta? znowu programista.. jakaś mityczna otoczka i fama między różowymi żeby znaleźć programistę bo wiesz hihi dobrze zarabiają. "Ola znalazła nowego chłopaka, wiesz programista
#prawojazdy #pytanie
@catch:
Jak najbardziej, a teraz zobacz ile jest błędnych odpowiedzi, zobacz jak tu się produkujesz tłumacząc to wszystko, zdaj sobie sprawę że na wypoku siedzi raczej sprytna i inteligentna część społeczeństwa ( ͡~ ͜ʖ ͡°) i wysnuj wniosek że jazda na tym skrzyżowaniu to będzie gra w rosyjską ruletkę
I ja jeżdżę po drogach z takimi amebami?
@ZasilaczKomputerowy: Serio nie przejeżdżałeś nigdy przez takie skrzyżowanie? Przecież tam jest po jednym pasie ruchu, jakie czerwone do skrętu w lewo? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vundo: Ale oba mają zielone( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Finis: Zielony skręca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trudniej jest gdyby oba auta skręcały w lewo bo jedni będą próbować skręcać przed drugim samochodem a inny za drugim samochodem.
Ten który jest trzeźwy i ma ubezpieczenie.
Komentarz usunięty przez moderatora
http://www.znaki.vxm.pl/index.php/16-sygnaly/301-t-6c
Czyli działająca sygnalizacja "anuluje" wszystkie inne znaki, nawet ten, wyznaczający drogę z pierwszeństwem (づ•﹏•)づ