Wpis z mikrobloga

Nie mam pytań do castingu. P--------e 10/10. Gość, który uwielbia świat Wiedźmina, marketingowo jest na fali i każdy go kocha, no to jest niewyobrażalny casting po prostu. Wyobraźcie sobie, że idziecie na mecz Wisły Kraków i spotykacie tam Cristiano Ronaldo. Mniej więcej tak kosmicznym castingiem jest Cavill. Marketingowo będzie się to spłacało grubo przed premierą, plus gość da z siebie wszystko a na dodatek on wygląda jak Geralt. Idealna, kwadratowa szczena, "ostry" zarost, no przecież jak siądzie charakteryzacja to prawdopodobnie będziemy mieli najlepiej zaadaptowaną postać od lat.

Ostatni raz byłem taki nahype'owany jak ogłosili transfer Ronaldo do Juventusu.

Zarzucam świetnym fanartem.
#wiedzmin #seriale #netflix
realbs - Nie mam pytań do castingu. P--------e 10/10. Gość, który uwielbia świat Wied...

źródło: comment_OaR2TdECloqXqinjGWMXrqphAufyhP0k.jpg

Pobierz
  • 110
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@realbs Gość, który uwielbia świat Wiedźmina,

Tylko tego ze nie zna swiata sie obawialem bo z wygladu mi bardzo pasuje. Masz jakiegos linka z potwierdzeniem ze faktycznie wie w czym bedzie gral?
  • Odpowiedz
@realbs: Jaram się tym castingiem! Zakładam, że jak wyłożono pieniążek na kogoś takiego jak Cavill, to na inne rzeczy też nie poskąpią () widziałam ostatni post tego aktora na Instagramie, on też się chyba jara :) nie mogę się już doczekać tego serialu. Poza tym, na Geralta leciała połowa czarodziejek i co druga postać żeńska uniwersum, mimo że się specjalnie nie starał. On
  • Odpowiedz
Wyobraźcie sobie, że idziecie na mecz Wisły Kraków i spotykacie tam Cristiano Ronaldo.

@realbs: Bez przesady, to raczej byłoby granie w Klanie takiego aktora jak Al Pacino. Netflix ma tyle kasy, że może sobie pozwolić na duże gwiazdy, ale jak nie musi to woli odkrywać nowych aktorów niż ładować kupę kasy w doświadczonych.
  • Odpowiedz
@TomdeX:

Netflix ma tyle kasy, że może sobie pozwolić na duże gwiazdy, ale jak nie musi to woli odkrywać nowych aktorów niż ładować kupę kasy w doświadczonych.

Oczywiście, że ma. Po prostu dotychczas Wiedźmin nie zapowiadał się na duży projekt. Budżetowo to miało być bliżej Stranger Things.
  • Odpowiedz
  • 1
@realbs Ani troche nie wpisuje się w wyglad Geralta który byl raczej odpychającej aparycji i zarostu nie mial. Serial oparty będzie na książkach wiec nie ma mowy o porównywaniu wygladu do Geralta z gry xD I o jakim pakowaniu piszesz? Geralt byl szczupły i tyle, dzieki temu zwinny a na tym bazowal.
  • Odpowiedz
wiec nie ma mowy o porównywaniu wygladu do Geralta z gry xD

@Eoon: Oczywiście, że wizerunek będzie zbliżony temu z gry, bo to będzie oznaczało większe pieniądze. To logiczne. Zresztą Lauren Hissrich sama przyznała, że będą adaptować opowiadania, ale grami również się będą wzorować.
  • Odpowiedz