Wpis z mikrobloga

Nie mam pytań do castingu. #!$%@? 10/10. Gość, który uwielbia świat Wiedźmina, marketingowo jest na fali i każdy go kocha, no to jest niewyobrażalny casting po prostu. Wyobraźcie sobie, że idziecie na mecz Wisły Kraków i spotykacie tam Cristiano Ronaldo. Mniej więcej tak kosmicznym castingiem jest Cavill. Marketingowo będzie się to spłacało grubo przed premierą, plus gość da z siebie wszystko a na dodatek on wygląda jak Geralt. Idealna, kwadratowa szczena, "ostry" zarost, no przecież jak siądzie charakteryzacja to prawdopodobnie będziemy mieli najlepiej zaadaptowaną postać od lat.

Ostatni raz byłem taki nahype'owany jak ogłosili transfer Ronaldo do Juventusu.

Zarzucam świetnym fanartem.
#wiedzmin #seriale #netflix
Pobierz realbs - Nie mam pytań do castingu. #!$%@? 10/10. Gość, który uwielbia świat Wiedźmin...
źródło: comment_OaR2TdECloqXqinjGWMXrqphAufyhP0k.jpg
  • 110
@4kroki: Tak jak mówiłem, oni ten serial będą chcieli dobrze rozpromować i go sprzedac. To też na pewno miało duży wpływ na Cavilla. Mikkelsen nie jest nawet w 20% tak wielkim nazwiskiem jak Cavill i szczęścia do telewizji nie ma, bo jego Hannibal został skasowany.

Z innej strony, ludzie zaczęli się jarać Mikkelsenem jako Geraltem tylko i wyłącznie ze względu na to zdjęcie, które wrzuciłeś. Tutaj wyglądał świetnie, ale normalnie gość
@filiprock to gratuluję angażu :D

@4kroki: jak lubię Mikkelsenena tak z tą twarzą nie nadaje się w ogóle na bohatera o aparycji słowianina. To już nawet typowy amerykaniec lepiej wygląda niż ta majestatyczna twarz, do której humor i ogólnie charakter postaci pasuje jak pięść do nosa.
@realbs:

Tutaj wyglądał świetnie, ale normalnie gość ma dosyć charakterystyczną karnację, która nie pasuje do wyglądu Geralta.

Ty jesteś naprawdę upośledzony. Broda ok ale karnacja którą przecież z łatwością można przykryć charakteryzacją jest już zła bo nie pasuje.
@IdiotMasakrator: Nie wierze w to co czytam xD Pare wiadomości przedtem hurr charakteryzacja nie pomoże Cavillowi durr, a teraz wyciąganie tego jako argument przy Mikkelsenie xD I to ja jestem upośledzony. Nie chce mi się dłużej z Tobą i Twoimi komentarzami użerać, więc Cię po prostu wrzucę na czarno. Twoja argumentacja to odbijanie pałeczki w drugą stronę. Serio, załatw sobie robotę na planie filmu akcji, i przy scenach walki maluj ludziom