Wpis z mikrobloga

Nie mam pytań do castingu. P--------e 10/10. Gość, który uwielbia świat Wiedźmina, marketingowo jest na fali i każdy go kocha, no to jest niewyobrażalny casting po prostu. Wyobraźcie sobie, że idziecie na mecz Wisły Kraków i spotykacie tam Cristiano Ronaldo. Mniej więcej tak kosmicznym castingiem jest Cavill. Marketingowo będzie się to spłacało grubo przed premierą, plus gość da z siebie wszystko a na dodatek on wygląda jak Geralt. Idealna, kwadratowa szczena, "ostry" zarost, no przecież jak siądzie charakteryzacja to prawdopodobnie będziemy mieli najlepiej zaadaptowaną postać od lat.

Ostatni raz byłem taki nahype'owany jak ogłosili transfer Ronaldo do Juventusu.

Zarzucam świetnym fanartem.
#wiedzmin #seriale #netflix
realbs - Nie mam pytań do castingu. P--------e 10/10. Gość, który uwielbia świat Wied...

źródło: comment_OaR2TdECloqXqinjGWMXrqphAufyhP0k.jpg

Pobierz
  • 110
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@realbs:

Wyobraźcie sobie, że idziecie na mecz Wisły Kraków i spotykacie tam Cristiano Ronaldo.

Pff, a na co komu to potrzebne skoro Zdenka Ondraska mamy co dwa tygodnie.

• Odpowiedz
@kshl: Przecież będzie charakteryzacja. Mamy 2018 rok, ludzie nadal oceniają przyszłe role na podstawie poprzednich. W Supermanie był chadem, bo taki jest obraz tego bohatera w Stanach. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby tutaj poszli w odwrotnym kierunku. Rysy twarzy ma, pakować do roli nie musi, bo sylwetka też w sam raz. Jak dla mnie lepiej wybrać nie mogli.

@ButelkaBezKaucji Chyba za dużo czasu na mirko spędzasz, że proste
  • Odpowiedz
@kshl: Oczywiście, że na podstawie gier. Głupotą będzie pójście bardziej w kierunku książek, skoro to gry zrobiły z Wiedźmina markę znaną na całym świecie.
  • Odpowiedz
  • 12
@kshl: Znacznie mniejszy procent osób kojarzy Wiedźmina literackiego niż tego z gier. Raczej w takich Stanach osoby nie będące fanami złapałyby się za głowę gdyby zobaczyły Zebrowskiego vol. 2, a nie ukrywajmy, to oni będą targetem nr. jeden.
  • Odpowiedz