Wpis z mikrobloga

Nie mam pytań do castingu. P--------e 10/10. Gość, który uwielbia świat Wiedźmina, marketingowo jest na fali i każdy go kocha, no to jest niewyobrażalny casting po prostu. Wyobraźcie sobie, że idziecie na mecz Wisły Kraków i spotykacie tam Cristiano Ronaldo. Mniej więcej tak kosmicznym castingiem jest Cavill. Marketingowo będzie się to spłacało grubo przed premierą, plus gość da z siebie wszystko a na dodatek on wygląda jak Geralt. Idealna, kwadratowa szczena, "ostry" zarost, no przecież jak siądzie charakteryzacja to prawdopodobnie będziemy mieli najlepiej zaadaptowaną postać od lat.

Ostatni raz byłem taki nahype'owany jak ogłosili transfer Ronaldo do Juventusu.

Zarzucam świetnym fanartem.
#wiedzmin #seriale #netflix
realbs - Nie mam pytań do castingu. P--------e 10/10. Gość, który uwielbia świat Wied...

źródło: comment_OaR2TdECloqXqinjGWMXrqphAufyhP0k.jpg

Pobierz
  • 110
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Eoon: Bagiński też potwierdził na początku zeszłego roku.

And while he said that "they would look for their own path", he also admitted that "there will be some similarities with CDPR’s take on the White Wolf".
  • Odpowiedz
@realbs:

Na pewno przy wyglądzie postaci będą się wzorować na grach, bo u przeciętnego Kowalskiego takie jest wyobrażenie postaci jeśli chodzi o to uniwersum.

Ja bym wolał żeby się wzorowali na książkach. I nie zmieniali postaci Geralta.
Widzisz, gra rządzi się własnymi prawami. Geralt w idealnie przystrzyżonej brodzie? A gdzie on do
  • Odpowiedz
@IdiotMasakrator: Ehhh, on wam tłumaczy jak krowie na rowie, a wy dalej nic. Wzorowanie się na grach ma polegać na tym: Geralt z ryja ma być growy, co by się fanom kojarzył - wszyscy myśląc o Geralcie mają na myśli tego z trójki. Będzie tylko młodszy, bo serial bazuje na książkach. Dodatkowo, klimat serialu i styl będą mocno słowiańskie, tak samo jak gra. To bardzo dobra decyzja, bo pozwoli się
  • Odpowiedz
@PimpusPempus:

Po pierwsze zluzuj ton. A po drugie to wzorowanie się na wizerunku z gry to nadal zagrywka pod publiczkę.
Gdzie te czasy gdzie tworzyło się filmu typu spaghetti westerny nie patrząc na to co jest aktualnie lansowane a mimo to filmy były rewelacyjne.
Jestem przeciwko wizerunkowi Geralta z gry w serialu bo "Kowalski kojarzy". Podejście nie przystające szanującym się scenarzystom.
Wizerunek z gry jest NIEREALNY I FAŁSZYWY i nie
  • Odpowiedz
Gdzie te czasy gdzie tworzyło się filmu typu spaghetti westerny nie patrząc na to co jest aktualnie lansowane a mimo to filmy były rewelacyjne.

@IdiotMasakrator: Skończyły się w chwili, gdy twórcy chcieli mieć co do garnka włożyć.
  • Odpowiedz
Po pierwsze zluzuj ton. A po drugie to wzorowanie się na wizerunku z gry to nadal zagrywka pod publiczkę.

Jestem przeciwko wizerunkowi Geralta z gry w serialu bo "Kowalski kojarzy". Podejście nie przystające szanującym się scenarzystom.

Wizerunek z gry jest NIEREALNY I FAŁSZYWY i nie powinien mieć miejsca w grze.
  • Odpowiedz
@realbs aktualnie czytam znowu całą sage i zacytuję. To szlo jakoś tak: '' Geralt uśmiechnął się paskudnie. Uśmiech ten przypominał pękającą bliznę ''. Było też, że na widok takiego uśmiechu ludzie chowali się po chatach xD. Więc sorry, ale on właśnie cholernie NIE wygląda jak Geralt. I charakteryzacja nie zmieni mu Cavillowi uśmiechu. Co nie znaczy oczywiście że nie wyjdzie to wszystko ostatecznie dobrze. Zobaczymy.
  • Odpowiedz