Wpis z mikrobloga

Rakcontent to nie tylko ludzie ze zdjecia ale takze ci ktorzy pisza ze "do samochodu za 4000". Jak se kupi leona nowego z salonu i zalozy koszulke to te zdjecie bedzie calkiem normalne? XDDD

NAWET MI WAS NIE ZAL XDDDD
  • Odpowiedz
@rafalek_marynarz: strzela Cię ch..., jak widzisz fanów aut za 5k? To musisz mieć bardzo ciekawe życie. Swoją drogą, zastanawiam się, czy lubienie aut za 500k już byś mógł znieść? A lubienie kolejek, albo ciężarówek? A zbieranie figurek? Gdzie jest granica Twojej wściekłości? Pytam zupełnie poważnie.
  • Odpowiedz
@rafalek_marynarz: No teraz to sam p---------ś wpisem od którego można dostać raka. Jak dla Ciebie przywiązanie i utożsamianie się ze zwykłymi rzeczami to "obraz Polskości" to gratuluje szerokich horyzontów i polecam ruszyć dupsko z piwnicy. I nie wiem w jaki sposób te naciągane wynurzenia o "burżujach" czy "miastowych" wyczytałeś z obrazka, który wrzuciłeś. Ojciec z synem w głupich koszulkach i właściwie tyle o nich wiadomo.
Wrzucasz obrazek z twarzami na
  • Odpowiedz
@WesolyKapelusznik: Konsumpcjonizm jest wtedy, kiedy firmy zachęcają Cię do kupna ich produktu ponieważ podaż przerósł popyt a oni chcą jeszcze Ci sprzedawać drugi raz to samo. Robią to poprzez wywołanie poczucia że jesteś częścią czegoś, Ty nie kupujesz smartfonu, Ty kupujesz Samsunga. Kupujesz nowy telefon bezkrytycznie. Branża marketingu zajmuje się czymś takim, dlatego Apple i Samsung mają takie piękne reklamy. Widzisz to i wymieniasz telefon mimo że stary się sprawdza,
  • Odpowiedz
Czytam te komentarze i się zastanawiam jak bardzo trzeba nie mieć własnego życia żeby wylewać takie pomyje na zdjęcie ojca z synem ubranych w koszulki z logo Seata. Pewnie większości z Was nie stać nawet na taki samochód, ale na wykopie jesteście KIMŚ :D
  • Odpowiedz
Jeszcze na początku to się udzielałem,ale teraz tylko czytam xd widziałem ze tam ktoś nawet o niebieski kolor jeansów się sapał xD ładnie ładnie
  • Odpowiedz