Aktywne Wpisy

Batonoski +88
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
źródło: temp_file5539583139071464794
Pobierz
wygryw50k +539
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia

źródło: comment_iC5vZygvjoRdMV3VQxBkOEJMcHhr3MAR.jpg
Pobierz@mistellaire: przeciez to jest jakis #!$%@? model, czego sie spodziewasz po zwyklych ludziach?
źródło: comment_wBzQcnA5HgtZDYoPTz6O3bI39IGcuZL0.jpg
Pobierz@SpokojnyPan: przecież bóldupizm to kwintesencja wykopu:P
@butelkaznakretka: a marki premium typu BMW już można?
źródło: comment_GaYtpLg00Bth2XtDCzL1WTXVP5eFlL11.jpg
Pobierz@skitteles Raczej osoby którym przeszkadza to wywołują politowanie tym jak żałosne jest ich życie, że muszą się podbudowywać tym jak innych ściągają na swój żałosny poziom.
Ma to auto za 5k z którego się cieszy to po cholerę przypieprzac się do tego że to nie ferrari którymi też synowie z zawodu się chwalą ale pewnie wtedy dla ciebie
źródło: comment_suYSjCruVrufp9KozUp0BiPgklm0PnAY.jpg
PobierzI tu się niestety mylisz. To jest bardzo rakogenne, bo jak zostało to już wcześniej wspomniane jest to wpajanie najbardziej prymitywnej formy konsumpcjonizmu - obsesji na punkcie jakiejś marki.
To jest nawet jeszcze smutniejsze, że tym
Czyli mówisz, że wyśmiewanie czyichś zainteresowań czy ubioru jest ok, mentalny Sebo? Piękny z ciebie okaz Janusza, taki wzorcowy.
PS. Autami od jakiej kwoty wypada się jarać, bo mam w posiadaniu kilka w przekroju cenowym od 7k PLN do 80k PLN i nie chciałbym popełnić jakiegoś faux pas
( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)