Aktywne Wpisy

IntruderXXL +209
Trochę przesadziłem z tą formą, no ale cóż płakać nie będę lol #chwalesie
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
źródło: Łapa
Pobierz
Lewusx +147
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
źródło: IMG_2913
Pobierz

źródło: comment_iC5vZygvjoRdMV3VQxBkOEJMcHhr3MAR.jpg
PobierzNo tak się składa, że widziałem i znałem takiego gościa. Może nie dosłownie "kocham moje Ferrari", ale koszulka w podobnym wydźwięku. Poza tym samych Ferrari miał z 6, a wszystkich sportowych
@butelkaznakretka:
Może przy jego dochodach, Seat to poziom AMG dla innych :)
Jak byłem dzieciakiem, to marzyłem o Polonezie i to nie w sensie "starocia", tylko wtedy był "normalnym" samochodem ;)
( ͡°
Tutaj s----------e jest o tyle większe, że wydaje kasę na koszulki nawet dla swojego syna xD I mówimy tu o MARCE grupy VAG - a Seat jest obecnie prawie
Komentarz usunięty przez autora
@butelkaznakretka:
Pier.dolisz, bo po prostu nie kochasz motoryzacji, a jeśli twierdzisz że kochasz, to tylko ci się wydaje.
Ja dla przykładu kocham także lotnictwo i nawet jak nie miałem żadnego samolotu, to mam swoje ulubione samoloty XD
To, czy ktoś na tym zarabia czy nie, nie jest żadnym wyznacznieiem tego, czy można
@pawel_187: xDDD
Tak było.
Potem przypadkiem ktoś im zrobił zdjęcie w tych koszulkach i przypadkiem z tyłu stoi Leon za 5 tys. zł.
ostatnio na wakacjach widzialam jakiegos takiego podobneg do tego ze zdjecia niemca ktory caly byl w ubraniach z wielkimi napisami HILFIGER xD no tak widzimi nie masz gustu ale w-------s kase fajnie fajnie xD
ale serio wygladal jak dres