Wpis z mikrobloga

@rafalek_marynarz: z bmw to jeszcze gorzej, te wiesniaki wala gruche do e36 wartych 2k czy tych e46 wartych 4500 xD uuu patrz, wszystko po vinie, caly mpakiet, mmmm, ale super silniczek, NIGDY GAZU NI MIOL HEHE, 1.6 ale wariat, byemwu najleprze, hehe patrz jaki smieszny mem, tylko tylny naped, tylko 1.6 100 hp xDDD ale robale z ´fanow´ bmw xd
  • Odpowiedz
@Paul_Proteus: Za poważnie bierzecie do siebie takie wpisy.Troche się posmielismy i super cacy wystarczy.A cała spirale nienawiści nakręcają właśnie ci,którzy nie do końca zrozumieli o co chodzi w tym wpisie i szukają drugiego dna.
Spróbuje sprostować: Nie mam bólu d--y, ze gość jeździ takim a nie innym autem.Nikomu nie zaglądam do portfela i c--j mnie obchodzi czy go stać czy nie stać.
Super cieszę się,ze niektórzy zauważyli jak widać na załączonym obrazku
  • Odpowiedz
@mistellaire: Wrzuć swoją fotką i ocenimy Twój kartoflany słowiański ryj, gównofryzurę i zapewne jakieś modne spodenki, które z dumą nosisz.

Co za zlot januszy w tym wpisie, ja p------ę. Krytykują typa, a słoma z butów wystaje na kilometr.
  • Odpowiedz
Na przykład doskonale widać to na przykładzie kierowców ciężarówki. Mają c-----a gównoprace A wymyślają do tego jakieś ideologie że są znawcami świata chyba tylko po to żeby się chociaż troszkę dowartosciowac. Niech sobie Pan kierowca pracuje. Ale jeśli nagle robi z siebie władcę dróg i zbawce świata to jedno wielkie xD

@skitteles w sumie masz rację, bo wielu kierowców na postojach lubi się wymądrzać gdzie to oni nie byli i czego
  • Odpowiedz
@rafalek_marynarz: Tak samo jak z wielkimi napisami marek na ciuchach i robieniu z siebie chodzących banerów reklamowych. Zawsze mam bekę jak ktoś chodzi z wywalonym na całą klatę logiem luksusowych marek, bo wiem, że są to produkty robione dla biedoty żeby liznęła luksusu.
  • Odpowiedz