Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +47
Ciekawe ile w tym prawdy. No i czy to był jego pierwszy język programowania - być może był seniorem w innym języku, wtedy to nieco inaczej wygląda.
Swoją drogą też chcę tetować za dwie krajowki jaki jest twój sposób ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Z tą Javą to masz rację. No i przejrzałem jego posty sprzed 15 miesięcy - szukał pracy jako junior java developer, więc albo mamy geniusza, albo bajkopisarza :D
Zawołałbym zainteresowaną, ale nie wiem czy mogę ;)
A co do szczegółów to po prostu przez kilka tygodni dość regularnie podpowiadałem czego ma się uczyć, na co zwracać uwagę, poprawialem chyba też CV i rozpisywałem jej długi referat co i jak
Miała wcześniej doświadczenie z branżą IT?
Ok, wydaje mi się, że nie. Teraz już straciłem całą pewność. Sprawdziłbym, ale wykop rzecz jasna usunął wszystkie rozmowy, nawet nie pamiętam jak się dziewczę nazywało.
Jak się z nią zgadam jeszcze kiedyś to spytam i Was zawołam. Na ten moment jestem przekonany, że aplikowała na junior testera. Ale nie chcę Was okłamywać.