Aktywne Wpisy

Beszczebelny +473
Wyobrażacie sobie jak czuje się turysta nie z Polski w naszych sklepach? xDD
Przecież jak ja bym był gdzieś na jakieś Malcie czy gdziekolwiek i widział takie cenówki, potem przy kasie zupełnie nic się nie zgadza z tym co myslałem, że zapłacę to bym miał ten kraj za grubo pokręcony.
My ledwo ogarniamy o co chodzi w Żabce i Biedronce,a co dopiero ktoś z innego kraju xD
Powinna być JEDNA cena na
Przecież jak ja bym był gdzieś na jakieś Malcie czy gdziekolwiek i widział takie cenówki, potem przy kasie zupełnie nic się nie zgadza z tym co myslałem, że zapłacę to bym miał ten kraj za grubo pokręcony.
My ledwo ogarniamy o co chodzi w Żabce i Biedronce,a co dopiero ktoś z innego kraju xD
Powinna być JEDNA cena na
źródło: Screenshot 2025-10-29 at 14-27-51 cenówki w biedronce - Szukaj w Google
Pobierz
DziobakPepe +2
Dlaczego nadal nie produkuje się aut jedno osobowych? wyglądem przypominających tesle y tylko mniejszy
Przecież zdecydowanie większość przejechanych km jest przejechanych w pojedynkę w samochodach 5 osobowych.
Ile było by zysku na tym że były by tańsze i mniej miejsca zajmowały by.
Po prostu bardziej całej branży opłaca się produkować duże samochody nawet jak komuś bardziej pasował by jednoosobowy.
#motoryzacja #tesla #pytanie
Przecież zdecydowanie większość przejechanych km jest przejechanych w pojedynkę w samochodach 5 osobowych.
Ile było by zysku na tym że były by tańsze i mniej miejsca zajmowały by.
Po prostu bardziej całej branży opłaca się produkować duże samochody nawet jak komuś bardziej pasował by jednoosobowy.
#motoryzacja #tesla #pytanie
źródło: obraz_2025-10-29_150135629
Pobierz

źródło: comment_0qfUimMagSoQ88NAg0G2cBPuF81bZIQY.jpg
PobierzCiekawe ile w tym prawdy. No i czy to był jego pierwszy język programowania - być może był seniorem w innym języku, wtedy to nieco inaczej wygląda.
Swoją drogą też chcę tetować za dwie krajowki jaki jest twój sposób ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Z tą Javą to masz rację. No i przejrzałem jego posty sprzed 15 miesięcy - szukał pracy jako junior java developer, więc albo mamy geniusza, albo bajkopisarza :D
Zawołałbym zainteresowaną, ale nie wiem czy mogę ;)
A co do szczegółów to po prostu przez kilka tygodni dość regularnie podpowiadałem czego ma się uczyć, na co zwracać uwagę, poprawialem chyba też CV i rozpisywałem jej długi referat co i jak
Miała wcześniej doświadczenie z branżą IT?
Ok, wydaje mi się, że nie. Teraz już straciłem całą pewność. Sprawdziłbym, ale wykop rzecz jasna usunął wszystkie rozmowy, nawet nie pamiętam jak się dziewczę nazywało.
Jak się z nią zgadam jeszcze kiedyś to spytam i Was zawołam. Na ten moment jestem przekonany, że aplikowała na junior testera. Ale nie chcę Was okłamywać.