Aktywne Wpisy

lord-nihilus +257
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

Ksiunc +47
Ukończyłem Cyberpunk z dodatkiem i mam od kilku dni taką wewnętrzną pustkę i depresję. Mam wrażenie, że nie zagram nigdy w nic równie dobrego.
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry

@lewaq3000: Co to znaczy betonowy ateista? Nie uczestniczenie w religijnej hucpie, tylko życie według własnych wartości to jest beton? o_O
"Przepraszam Bianetko, że cię pomyliłam :(
Co ja więcej mogę napisać... myślałam kiedyś, że z wiary może wynikać tylko dobro. Myliłam się, mówienie o Jezusie zniszczyło moje małżeństwo :( Jest mi bardzo źle i głupio. Mam iść do niego i powiedzieć, że nie miałam racji? Nie wiem, co mam teraz zrobić albo powiedzieć. Te kłótnie o wierze postawiły mur między nami :-(
Pewnie to bluźnierczo zabrzmi, ale czuję się
Dobry cytat:
"Problem polega na tym, że aby nie mącić dziecku za dużo, musiałabym przedstawiać mu moją wiarę jako zaledwie jedną z opcji, wcale nie obowiązkową, ot
Ja po prostu jem mięso jak mam ochotę i się nie zastanawiam czy to akurat post, czy nie.
Jak się jeszcze z jako-tako wierzącymi muzułmanami widywałam to też sobie jedliśmy raczej wege, bo oni jak mięso to tylko halal, a ja halal w ogóle, bo dla mnie to męczenie zwierząt. Ale jak ja sobie zjadłam nie-halal, a oni halal to nikt nie robił problemów.
@lakukaracza_: akurat tutaj chyba nie ma racji. z tego co ja się orientowałam to ślubu kościelnego nie mogłabym wziąć właśnie z tego powodu - bo tam się obiecuje że dzieci przynajmniej wychowa się "w wierze"
przerażające