Aktywne Wpisy

vulcanitu +7
Jakich urazów nabawiliście się za gówniaka? Ja sobie raz napierdzielałem kamieniami w rozbite butelki, no i jeden fragment rozciął mi oko ( ͡° ͜ʖ ͡°) innym razem jak był chyba remont parkingu pod blokiem to taszczyliśmy te sześciokątne bloki, no i jeden spadł mi na nogę, i paznokieć do usunięcia, bolało

Wrrronika +43
KISNĘ ZE ŚMIECHU
PRZERWA REKLAMOWA NA FACEBOOKU?
XDDDDDDDDDD
Co drugi post to reklama, a oni jeszcze przerwę reklamową umieszczają?
Facebook
PRZERWA REKLAMOWA NA FACEBOOKU?
XDDDDDDDDDD
Co drugi post to reklama, a oni jeszcze przerwę reklamową umieszczają?
źródło: 1000039945
Pobierz

"Może jestem głupia, że nie zastanowiłam się nad tym przed ślubem? "
Natomiast zajadanie mięsa w kluczowe dni postu, czy niewpuszczenie księdza (ok, to 3 dni w roku - tak, zdaję sobie sprawę że 2/3 księży nie nadaje się na to stanowisko), to już czysta złośliwość kolesia. Ja wiem, że mu wolno, że dla
Żony nie stać, a jego ma być stać? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@zolwixx: czekałbyś, czy wchodziłbyś robić wspólnie z resztą wiernych pokłony buddyjskie przed ołtarzem, dotykając głową podłogi?
@Liwiia: Śmieszy, bo taki błąd był łatwy do uniknięcia. Wystarczyło pomieszkać razem przed ślubem przecież. No ale to niemoralne zdaniem katolików i potem mamy takie nieszczęścia.
@zolwixx: no fajnie że byś tak robil, ale moze jakieś argumenty? Katoliczka bardzo ostentacyjnie manifestuje swoje poglady, czemu tylko jedna strona ma prawo?
@Liwiia: Zmieniło. Nie da się udawać kogoś innego mieszkając razem rok lub dwa. Po prostu się nie da.
Tylko faceta żal :(