Aktywne Wpisy
horoksus +518
Wiecie co mnie w-----a w całej sytuacji? Podatku Belki nie ściągną, VATu nie obniżą, kwoty wolnej od podatku nie zwiększą ale rozdawanie piniendzy które bedziemy spłacać c--j wie ile na lewo i prawo jest w porządku
#kpo
#kpo
p0melo +286
Przy okazji afery #kpo widac jak rozni sie mental bogatego cieciembiorcy ktory ma pobudowany dom i 3 mercedesy od cieciów programistów którzy zarabiali 15k uważali sie za bogaczy i rozgłaszali naokoło jakimi są milionerami i przedsiębiorcami na b2b i chwalili się tym w internecie. A potem artykuły w wyborczej o informatykach zarabiająch rzekomo 40k i napływ planktonu do branży bo usłyszeli że w IT kazdy może zostać programistą i zarabiać

Elo,
Ja, mąż i ojciec, Mam propozycję wyjazdu z kumplami na Ibizę na kilka dni za małe pieniądze. Jak uzyskać zgodę od różowego? Czy samo pytanie wywoła inbę?
Wstępny pomysł jest taki, że powiem jej że jadę w delegację na kilka dni, ale potem może zdradzić mnie opalenizna.
W ogóle etyczny jest taki wyjazd z mojej strony? Warto spełnić marzenie, czy powinienem odpuścić? !Nie, nie mam zamiaru zdradzać żony
#logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #zwiazki #zonabijealewolnobiega
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Jechać?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
> Ja, mąż i ojciec> Jak uzyskać zgodę od różowego?@AnonimoweMirkoWyznania: GOŚCIU. XD
Komentarz usunięty przez autora
1) wyhoduj jaja
2) pozwól żonie je urwać bo i tak nie jesteś facetem
3) xDDDDDD