Aktywne Wpisy

InnyWymiar90 +34
R K S Huwdu na murawie bronii tytułu, na żylecie ultra fanii, za RKS życie by oddal (*^ω^)
źródło: temp_file6012698734127325762
Pobierz
Moseva +57
Znacie te debilne reklamy gier mobilnych, które pokazują jakąś rozgrywkę, a potem wygląda ona zupełnie inaczej?
Jak można ten debilizm w ogóle instalować i nie w---------ć od razu do kosza po zauważeniu jawnego bullshitu.
Chętnie bym pociągnęła dalej temat, ale muszę posadzić dynię i zrobić dwie stalowe rurki w warsztacie żeby dostać 20 punktów energii które wykorzystam na ścięcie drzewa. Zw.
#grymobilne #klondike #scam #heheszki
Jak można ten debilizm w ogóle instalować i nie w---------ć od razu do kosza po zauważeniu jawnego bullshitu.
Chętnie bym pociągnęła dalej temat, ale muszę posadzić dynię i zrobić dwie stalowe rurki w warsztacie żeby dostać 20 punktów energii które wykorzystam na ścięcie drzewa. Zw.
#grymobilne #klondike #scam #heheszki
źródło: IMG_9734
Pobierz

Elo,
Ja, mąż i ojciec, Mam propozycję wyjazdu z kumplami na Ibizę na kilka dni za małe pieniądze. Jak uzyskać zgodę od różowego? Czy samo pytanie wywoła inbę?
Wstępny pomysł jest taki, że powiem jej że jadę w delegację na kilka dni, ale potem może zdradzić mnie opalenizna.
W ogóle etyczny jest taki wyjazd z mojej strony? Warto spełnić marzenie, czy powinienem odpuścić? !Nie, nie mam zamiaru zdradzać żony
#logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #zwiazki #zonabijealewolnobiega
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Jechać?
Albo ta powielana przez mirkow, zeby jasno postawic sytuacje i pojechac - ale wtedy nic juz nie bedzie jak dawniej, bo w umysle kobiety stworzy sie cale mnostwo chwastow, byc moze niemozliwych do usuniecia. I nie bedzie fajnie.
Druga to systematyczne podsycanie wydarzenia.
1. Kochanie, kumple robia wypad. Moi
@AnonimoweMirkoWyznania: czemu w ogóle musisz się prac żony o zgodę? Ona co kasę na to daje? Chyba sobie trochę źle życie ułożyłeś.