Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@nacpanazielonka lepiej, kiedyś mi jeden wmawiał, że ja na pewno już desperacko poszukuje męża bogatego, bo zbliżam się do lvl 30 powoli xD faceci zawsze wiedzą lepiej jak mamy żyć ))¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@tomasz_uchciok: wydaje mi się, że Biedra jest uważana za bieda sklep, w którym tylko biedacy i menele się zaopatrują w produkty jedzeniopodobne, które nie zaliczają się do kultury żywienia... Ale to tylko wydaje mi się ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Sheta: No tak było kilkanaście lat temu, od tamtej pory poziom znacznie urus i jakość produktów jest ok.
Już wolę stołować sie tam, niż lansować się na jakiegoś Piotra i Pawła i walić se pod to, że kupiło się wodę z sugerowaną ceną 1,59 za 1,79 hehe
  • Odpowiedz
@Sheta: Klasyk, hahaha. Nie mam zielonego pojęcia skąd to się bierze, ale niektórzy faceci w ramach podrywu stosują taktykę: sprowadzić do parteru -> wybrać kilka konkurencji, w których jestem lepszy i pokazać swoją wyższość -> czekać na oklaski i pytania jak doszedłem do zwycięstwa -> efekt: podziw i oddanie
Nie wiem, w którym poradniku to piszą, ale mogę podpowiedzieć, że dobrze paliłby się w piecu.

Przypomniało mi się jak jeden
  • Odpowiedz
@Sheta

czasem wolę sobie w spokoju w domu pograć w gry, niż iść na imprezke do klubu

Zacna z Ciebie mirabela, szanuję. Na pewno jesteś ciekawszą osobą niż jakaś (hihi) partyg-karyna.
  • Odpowiedz