Wpis z mikrobloga

@Sheta: A czy podrywanie zawsze musi tak samo wygladac? Nie mozna po prostu porozmawic z drugim czlowiekiem i wymienic sie doswiadczeniami? Koles po prostu poruszyl kilka tematow i je rozwinal dajac Ci mozliwosc odpowiedzi i porozmawiania na nie. To i tak 1000x lepiej niz odpowiedi rozowych na tych portalach: tak, nie, aha, ja tez. Tak odpowidacie i rozmawiacie w 90%.
  • Odpowiedz
@Sheta Ja się nie dziwie, że olałaś. Przecież taki ziomek musi być tak cholernie męczący na codzień. XD w ogóle moralizatorskie gadki na tinderze XD Wg. mnie to on ma kija w dupie nie Ty. Do tego sie czepia na wstępie Twoich preferencji. Jak mu nie pasują to niech pisze z inną.

A wykopki jak zwykle sie czepiają
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Quimeen faceci tam też odpowiadają monowylabami, to chyba specyfika obu stron ;)

@odpad_biologiczmy akurat subiektywnie obeniam go na 8/10

@Kayleigh krytykowanie i moralizowanie kogoś jako niezawodny sposób na podryw xD Uwielbiam zapach gównoburzy o poranku ;)
  • Odpowiedz
@Sheta: nie słuchaj tych dzbanów wyżej XD typ ci wyskakuje z jakimś natchnionym wywodem, ocenia twój styl życia, twoje wybory i jeszcze moralizuje, a dla wykopków to normalny partner do rozmowy i to ty masz kija w dupie? WTF? XD
  • Odpowiedz
  • 7
ale zdajecie sobie sprawe, że tutaj nie chodzi o to czy ma racje czy nie xDDD

Serio to jest dobry sposób na podryw, żeby dziewczynie z którą się zamieniło 2 wiadomości nagle pisać jak powinna żyć i wmawiać jej że grając raz na miesiąc na kompie to jest uzależniona? XD no jeżeli tak, to jesteście mistrzami podrywu ;)

@Sheta #!$%@? JAK ON W OGÓLE ŚMIAŁ PROWADZIĆ NORMALNĄ ROZMOWĘ ALBO DAWAĆ JAKIEŚ
  • Odpowiedz
  • 2
@Sheta #!$%@? dziewczyno, jakby mi jakaś napisała że spędza godziny przed kompem NA GRANIU no to po co mi ktoś taki, po co miałbym ją w ogóle wyrywać xD
  • Odpowiedz
@Sheta: Gość się angażuje w rozmowę. Ja rozumiem, że może trochę przesadził ze ścianą tekstu, ale wszyscy biadolą na teksty "Chcesz się ruchać? XD", ale jak ktoś napisze już coś mądrzejszego to gadanie to samo.
  • Odpowiedz
@Sheta osobiście zirytowała mnie ta wiadomość bo czułabym się jakby robił ze mnie gówniarę xd
Hurr z różowymi nie można przeprowadzić inteligentnej rozmowy za 3,2,1..
  • Odpowiedz