Aktywne Wpisy
KarolaG17 +207
Kara śmierci? Jestem za!
Aborcja kilkutygodniowego niepełnosprawnego plemnika? CZY WAS #!$%@?*O?! Nie mamy prawa do odbierania życia!
#bekazpisu #strajkkobiet
#ukraina dla zasięgu bo warto te komedie zobaczyć xD #polityka
Aborcja kilkutygodniowego niepełnosprawnego plemnika? CZY WAS #!$%@?*O?! Nie mamy prawa do odbierania życia!
#bekazpisu #strajkkobiet
#ukraina dla zasięgu bo warto te komedie zobaczyć xD #polityka
Britney16 +8
#tinder #randkujzwykopem #blackpill #przegryw #chadowezycie #julka
wiecie co mnie śmieszy? Wczoraj dodałam wpis pytając czemu was tak razi uprawianie seksu przez dziewczyny na 1 randce. W komentarzach większość zaczęła wyzywać i hejtować takie babki. A w dm miałam wysyp wiadomości, że wiele związków właśnie od tego się zaczęło. Także XD
wiecie co mnie śmieszy? Wczoraj dodałam wpis pytając czemu was tak razi uprawianie seksu przez dziewczyny na 1 randce. W komentarzach większość zaczęła wyzywać i hejtować takie babki. A w dm miałam wysyp wiadomości, że wiele związków właśnie od tego się zaczęło. Także XD
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#motoryzacja #glupiewykopowezabawy
Może ja też się wypowiem coś na ten temat, jako strażak od 4 lat biorę czynny udział w akcjach ratowniczo-gaśniczych i przy nie jednym wypadku byłem. Nie raz dzieci były w nich poszkodowane i jakoś nigdy nie zwracaliśmy uwagi na to czy na samochodzie jest jakaś naklejka informująca o dziecku w pojeździe. Przy dojeździe na miejsce wypadku od razu przystępujemy do zabezpieczenia
Komentarz usunięty przez autora
@zelo1234: toż przecież pisałam nie o profesjonalistach, tylko o randomach z ulicy. Strażacy i ratownicy mają swoje procedury, zwykły przechodzień często nawet jak chce pomóc, to nie wie jak.
Komentarz usunięty przez autora
Natomiast dla 12-letniego Kamila nie będzie się przyklejać znaczka z bobasem. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
Co do tych naklejek to niedawno przede mną jechała pani z napisem Nie trąb, robię makijaż (czy coś takiego)...
Tato, to żaden janusz, jest naprawdę super a lubi takie pierdoły na lusterka i zagłówki xD
Ale fakt faktem zawsze z tego kisnę ( ͡° ʖ̯ ͡°)( ͡° ʖ̯ ͡°)
Napisałem że zamiast wyprać tapicerkę to ozonuja by zabić smród na 3dni.
ZAMIAST
A NIE ROWNOLEGLE, CO JEST ZALECANE
Dla mnie siarą jest wpisywanie modelu auta w indywidualną tablice rejestracją..
Np. P1 BMW na becie, W0 OPC na oplu opc, albo D1 RS6 - serio? Dobrze ze napisałeś bo nie wiedziałem.
I jeszcze wyłożyć na to 1k PLN'ów :(
@profaza:
Serio da się zgubić dziecko z fotelikiem w taki sposób, żeby nie było widoczne? Ja rozumiem, że w czasie wypadku konfiguracja przestrzenna może się zmieniać, ale żeby
@Patermantis: to nie do końca istotne, w tym wątku zaraz będzie wszystkie możliwe dodatkowe (i fabryczne) wyposażenie samochodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)