Aktywne Wpisy

wezsepigulke +191

Kick_Ass +93
#pokazmotor #motocykle #benelli
5k km za mną. Już polubiłem się z tym sprzętem. Na miasto jak znalazł.
5k km za mną. Już polubiłem się z tym sprzętem. Na miasto jak znalazł.

Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Aborcja kilkutygodniowego niepełnosprawnego plemnika? CZY WAS #!$%@?*O?! Nie mamy prawa do odbierania życia!
#bekazpisu #strajkkobiet
#ukraina dla zasięgu bo warto te komedie zobaczyć xD #polityka
to jest logiczne, nienarodzone dziecko nie może być @#$@#$ ma szansę coś zrobić pozytywnego,
patola która zabija z premedytacją i dla przyjemności powinna zostać wyeliminowana skutecznie ze społeczeństwa
tylko kwestia metody jaką się zastosuje
Ale łatwiej jest pograć przez chwilę i na pokaz twardego szeryfa, niż sprawić, żeby system opieki społecznej nie był niewydolną parodią.
Populizm 100%
@JPRW: Zadziałały zgodnie z deforma systemu sprawiedliwości, nie można odbierać dziecka rodzicom i niszczyć rodzin!
@FFFFUUUU: co pozytywnego moze zrobić taki śliczny bobasek jak na zdjęciu poniżej skoro nie przeżyje nawet doby? Traumę rodziców i niechęć do kolejnych dzieci odbierasz jako plus?
to jest rak, te napisy
Tymczasem kara śmierci jest legalna tylko w jednym państwie europejskim, na Białorusi
"Aborcja kilkutygodniowego niepełnosprawnego plemnika? "
Chcesz sądzić kilkudniowe niepelnosprawne plemniki?
Za co? :/
@Deska_o0: Według mnie to rodzice powinny decydować czy takie dziecko ma przyjść na świat czy ma zostać poddane aborcji. Wiadomo, że to już jest wielka trauma dla rodziców i tylko oni powinni decydować w jaki sposób będzie dla nich lepszy do akceptacji rzeczywistości.
Politycy nie
@CzyWszystkoJestJuzZajete: a czy gdziekolwiek w cywilizowanym świecie jest jakiś przymus? Przecież zwolennikom chodzi o możliwość wyboru, przeciwnikom o całkowity zakaz, przeważnie w imię własnej religii
USA, Rosja, Białoruś, Afryka czy kraje arabskie jak wiadomo tam nic szalonego się nie dzieje xD