Aktywne Wpisy

Endorfinek +1709
lata temu się zastanawiałem jak starzy mogą oglądać relacje z #sejm, a teraz po blisko 30 latach robię dokładnie to samo xd

heheszek +778
Skąd taki Kotłownia wie co ma robić i jak prowadzić obrady?
Pytam poważnie, sa jakies bootcampy dla marszałków? xD
#sejm
Pytam poważnie, sa jakies bootcampy dla marszałków? xD
#sejm

Czy ja mam błędne wrażenie że frontend jest najprostszym rozwiązaniem jeśli chce się zacząć zabawę z IT? Większość dziewczyn idzie chyba w tym kierunku, też wymagania nie są duże. Czy warto się w to jeszcze pchać, skoro podobno na 2/3 miejsca na stanowisko frontend developera jest kilkadziesiąt CV? (Dane jakiegos Mireczka z wczoraj). Jeśli nie isc w tym kierunku to w jakim, gdzie nie ma jeszcze przesycenia?
Komentarz usunięty przez autora
@wanderlust00: ale peirdolenie. Juz widze ludzi idących do klepania w kąputer z pasji
raczej chyba chodziło ci o pracowanie na SIŁE, zmuszając się ( rozumiane jako brak pasji), wtedy sie zgodze ale z tą pasją doe #!$%@?, to peirdolenie hipsterskie strasznie
@laczka: moze w jakiejś wylęgarni stażystów juniorów. Dobrych ludzi do poważnych firm i projektów brak. Jak odpytuje ludzi, którzy od 3 firm noszą tytuł seniora i dalej niewiele potrafią to zaczynam rozumieć dlaczego są takie stawki w IT (które spora część bierze zupełnie niezasłużenie, bądźmy szczerzy)
Jako kobieta i tak masz łatwiej (patrz ilość odpowiedzi xd)
Być może w wysyłanych mailach z opiniami bym odnalazł, ale to muszę być w pracy do tego.
Ale mogę Ci powiedzieć z czym ma problem
@calka-rekurencyjna: Ja już trochę w IT siedzę i często mi się śmiać chce jak słyszę o tym jaki podobno raj mamy. A potem spotykam starych znajomych z czasów liceum albo poznanych na studiach, którzy w zupełnie innych branżach w pierwszym roku pracy po 5-10k nawet dostają. Branża bankowa, energetyczna,