Aktywne Wpisy
torian15 +147
Ciekawe ze jest bardoz dużo ludzi którzy myślą, że ludzie żyli razem z dinozaurami w perhistorii. Serio, zapytajcie swoje różowe :)
Tymczasem dinozaury pojawiły się na ziemi ok 230 mln lat temu i żyły do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili się natomiast ok 0,3 mln lat temu. To są absurdalne odległości czasowe. Cała historia cywilizacji człowieka to jakiś nic nie znaczący pyłek na osi czasu istnienia ziemi, a patrząc na
Tymczasem dinozaury pojawiły się na ziemi ok 230 mln lat temu i żyły do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili się natomiast ok 0,3 mln lat temu. To są absurdalne odległości czasowe. Cała historia cywilizacji człowieka to jakiś nic nie znaczący pyłek na osi czasu istnienia ziemi, a patrząc na
źródło: dinozaury
Pobierz
Wardegas +391
#wykopaka #pokapake
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
źródło: 1000017116
Pobierz

Czy ja mam błędne wrażenie że frontend jest najprostszym rozwiązaniem jeśli chce się zacząć zabawę z IT? Większość dziewczyn idzie chyba w tym kierunku, też wymagania nie są duże. Czy warto się w to jeszcze pchać, skoro podobno na 2/3 miejsca na stanowisko frontend developera jest kilkadziesiąt CV? (Dane jakiegos Mireczka z wczoraj). Jeśli nie isc w tym kierunku to w jakim, gdzie nie ma jeszcze przesycenia?
https://github.com/kamranahmedse/developer-roadmap
Na ilość CV bym nie patrzał bo liczy się to co robisz, większość ludzi ssie.
Ale tak, Front jest dużo prostszy
@laczka: I tak i nie. Wrażenie takie masz, bo jest obecnie najpopularniejszym kierunkiem, jednak prawdziwego frontend deva znaleźć to tak na prawdę ciężkie zadanie. 99% to takie Mirki co przeszły dwa "tutoriale" (jak ja tego terminu nienawidzę) i chcą 15k. Efektem tego jest też niski poziom kodu frontowego w firmach i koło s----------a się domyka.
@wanderlust00: Ciężko się nie zgodzić. Tyle, że te kobiety popracują 2-3 miesiące, góra pół roku i już ich w firmie nie ma, ale tabelki się hr zgadzają.
@wanderlust00: Wakeupandcode np. kobieta która jeżeli sie nie myle rok pracuje w IT i od dawna organizuje warsztaty gdzie uczy innych. Tu jest coś nie tak. Zaraz wyleje się wiadro szamba od kobiet i białorycerzy, ale serio kobiety mają zdecydowanie łatwiej w
Raczej nie sądzę by jakiś frontend dev na średnim poziomie nawet miał problem ze
źródło: comment_IpmqpQbvvoxOuIewVaRiGtsc9YlOyO42.jpg
PobierzPrzeciez chlop ma odwzorowac projekt graficzny i wyklepac logike dla uzytkownika a nie malowac akwarelami na plotnie
to nie trudno dojść do