@Pareidolia: Nie. Równie dobrze można powiedzieć, że zapomniałeś o celowości. Jak ktoś zrobi sobie bez ładu, składu i estetyki kolorowe włosy i tatuaże, to będzie pajacem, bo to będzie wyglądało źle. To widać, że koleś jest pod opieką profesjonalnego fryzjera i stylisty i różni się wyglądem od zwykłego studenciaka w japonkach i polo z Tesco, który ufarbował się na zielono w ramach zakładu. A co niektórzy wyżej pisali, że "on
@Shanny: Nie miał i nie ma zakoli. Dziękuję, dobranoc :* A tak na serio to widząc poniższe zdjęcie można stwierdzić, że wygrał na loterii i z przeciętniaka stał się przystojny.
@norepinefryna: Tylko, że ten koleś nawet po lewej wygląda przeciętnie. A to dużo lepiej niż spora część przegrywów tutaj.
Komentarz usunięty przez autora
@Rewolucjonista_przegrywu: chodziłem z nim do szkoły. Weź Ty się uderz w głowę czymś mocnym, nie zaszkodzi, a może pomoże ;)
@Tosca303: To ja już wolę mieszkać w bloku niż w https://www.google.pl/maps/@52.8742875,20.6194898,3a,75y,307.46h,98.8t/data=!3m6!1e1!3m4!1sh4qweOB1LVSJdk23x_zBUg!2e0!7i13312!8i6656
@Tosca303: Nie moja rodzina, nie moja sprawa :)
Aleś mnie pojechał normalnie... Aż nie wiem co powiedzieć.
źródło: comment_6VKZjUbjyog9HQhZyTY6b7LtePMuwZby.jpg
Pobierz@FormalinK: bo?
Wszystko na w-----e, ambicji i niezachwianej wierze w siebie.
Postudiował sobie filozofię i skumał, że nie ma innej drogi jak być kowalem własnego losu.
Pomysł na karierę ma i nie potyka się przy
@voor: Z byłą dziewczyną z którą rozstał się kilka miesięcy temu był przez 7 lat, czyli jak ani nie był bogaty, sławny ani nawet przystojny.