Aktywne Wpisy

njay +136
#kupujcopolskie
Musztardy - które marki są polskie, a które zagraniczne? Jeśli zdarza wam się stać przy półce sklepowej i zastanawiać się nad tym, poniżej lista specjalnie dla Was.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Musztardy - które marki są polskie, a które zagraniczne? Jeśli zdarza wam się stać przy półce sklepowej i zastanawiać się nad tym, poniżej lista specjalnie dla Was.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
źródło: temp_file8322218514624550640
Pobierz
Dkaab +6
Czy ja dobrze widzę...
@Lewusx które miejsce sylwetkowo, 1 czy 2 wśród takich wynalazków?
Na treningu też wciskali ze to tylko na ryżu z kurczakiem + kreatyna z HMB ?
Pzdr
#trening #mikrokoksy #silownia
@Lewusx które miejsce sylwetkowo, 1 czy 2 wśród takich wynalazków?
Na treningu też wciskali ze to tylko na ryżu z kurczakiem + kreatyna z HMB ?
Pzdr
#trening #mikrokoksy #silownia
źródło: W502935433_18344758942093664_8488957590692503197_n
Pobierz

#przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #quebonafide
źródło: comment_7sYXlo87PKfORC2ZpMTIgdKUhxHtBnJ1.jpg
Pobierz@Rewolucjonista_przegrywu wyjdźcie z piwnicy. Taki ma styl i ma w dupie opinie jakichś przegrywow z wypoku xD
Po lewej byłby spoko jakby: zmienił okulary, zapuścił włosy, zmienił te koszulkę
Po prawej byłby spoko gdyby nie: obleśne tatuaże, c-----y pofarbowany blond czubek, głupkowata bluza
Komentarz usunięty przez autora
@Flypho: No i co ja mam Ci powiedzieć? To jest naturalne, że perspektywa się zmienia, kiedy ma się do czynienia z jakąś formą sztuki, choć akurat ten pan na pewno miałby swoje wielbicielki, gdyby nie był sławny. Kiedyś pisałam na mirko o tym, dlaczego dziurawe skarpety na
@Shanny:
No to po co tak mącić? Chyba życie jest prostsze jak się mówi, że Quebo jest spoko, bo ma hajs i milion fanów, a nie jakieś p--------y o jego 'imidżu' xD.
Zapomniałeś o tlenionych włosach.
@Shanny:
Właściwie to mi powiedziałaś, że jego image jest spoko przez to, że jest sławny i bogaty, a ja napisałem tylko logiczne podsumowanie do czego w gruncie rzeczy prowadzi twój tok rozumowania. Benc. xD
@jozef-dzierzynski: z takim farmazonem jakim napisałeś NIGDY nie będziesz kimś.