Aktywne Wpisy

VanHohenheim +14
źródło: temp_file7302627121822733600
Pobierz
1dlaczegoja1 +1
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

- rabaty na paliwo w #orlen i ubezpieczenia w #pzu
- zarobki średnio po podwyżce 7200zl
Od dziś górnicy z PGG otrzymali powyższe i inne benefity.
Czy następnym krokiem będą specjalne sklepy dla górników z lepszymi produktami o wiele taniej?
Może specjalne szpitale dla górników bez kolejki?
Kolejne finansowanie nierentownych kopalni po 10 tysięcy plus dla gornika.
Jednak komuna taka zła nie była?
Ciekawe jak na to zareagują ceny wegla.
#gornictwo #gospodarka #energetyka #socjalizm #wegiel #ogrzejciemnie
Wykopuj jeśli uważasz, że to lekkie przegięcie i faforyzowanie grup spolecznych.
https://www.wykop.pl/link/4280813
Komentarz usunięty przez autora
Ja pracuję na terenie całej Europy i nie jestem zatrudniony na etacie, więc mnie to nie dotyczy - a posiadanie mieszkania w
Generalnie widać, że wiesz o co chodzi. Niektórzy myśleli, że będą genialniejsi niż reszta, no i coś im nie pykło.