Aktywne Wpisy
Marakuja +1002
Białek @M_B ty k---o j----a, takiej fałszywej persony jak ty to ciężko nie pocisnac. Specjalnie odzyskałem konto, żeby w pustym łbie może coś zaświeciło. Ty k---o z moderacji, która na wojnie by sprzedała swoja matkę, żeby swoje z-----e geny dalej puścić w świat -c--j ci w dupę, banuj.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w dupę
#moderacja #nieruchomosci
Z pozdrowieniami,
C--j wam w dupę
#moderacja #nieruchomosci
eskejper +358
Zainspirował mnie jeden z wpisów na tagu, więc pomyślałem że sam napisze coś podobnego. I tak już marzyłem o tym żeby usunąć konto - to moje trzecie konto na wykopie i ostatnie.
@m__b jesteś po prostu żałosną k---ą bez honoru, która świadomie wplątała się w konflikty polityczne oczekując korzyści finansowych. Twój portal i społeczność wymiera - portal o którym kiedyś mówiło się że jest Polskim Redditem, dziś pozostał tylko jego cieniem. Ludzie wstydzą się przyznać że korzystają z tego portalu. Manipulujecie treściami szczególnie w kontekście nieruchomości i dajecie jakieś żasłona oświadczenia pisane na kolanie w kiblu. Usuwacie niewygodne tematy a twoi z-----i koledzy z moderacji banują bez powodu użytkowników którzy podtrzymują ten portal w ryzach. Życzę wam wszystkiego najgorszego.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w
@m__b jesteś po prostu żałosną k---ą bez honoru, która świadomie wplątała się w konflikty polityczne oczekując korzyści finansowych. Twój portal i społeczność wymiera - portal o którym kiedyś mówiło się że jest Polskim Redditem, dziś pozostał tylko jego cieniem. Ludzie wstydzą się przyznać że korzystają z tego portalu. Manipulujecie treściami szczególnie w kontekście nieruchomości i dajecie jakieś żasłona oświadczenia pisane na kolanie w kiblu. Usuwacie niewygodne tematy a twoi z-----i koledzy z moderacji banują bez powodu użytkowników którzy podtrzymują ten portal w ryzach. Życzę wam wszystkiego najgorszego.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w
- rabaty na paliwo w #orlen i ubezpieczenia w #pzu
- zarobki średnio po podwyżce 7200zl
Od dziś górnicy z PGG otrzymali powyższe i inne benefity.
Czy następnym krokiem będą specjalne sklepy dla górników z lepszymi produktami o wiele taniej?
Może specjalne szpitale dla górników bez kolejki?
Kolejne finansowanie nierentownych kopalni po 10 tysięcy plus dla gornika.
Jednak komuna taka zła nie była?
Ciekawe jak na to zareagują ceny wegla.
#gornictwo #gospodarka #energetyka #socjalizm #wegiel #ogrzejciemnie
Wykopuj jeśli uważasz, że to lekkie przegięcie i faforyzowanie grup spolecznych.
https://www.wykop.pl/link/4280813
@desygnat:
http://wyborcza.pl/1,155287,19297104,rzadowa-agencja-kupi-zwaly-wegla-nowy-pomysl-pis.html
A to z 2015 roku :/
https://www.pb.pl/zakupy-wegla-przez-agencje-rezerw-materialowych-pozostana-tajne-819451
@xandra przemyśl swoje zachowanie, a na razie cicho, bo programista 15k to jest na rękę xD
I nie licz nam składek xD
Ale bzdety piszesz... Nasz węgiel na hałdzie, tak... Dziwnym trafem eksport się zwiększa bo nasze kopalnie nie nadążają z zapotrzebowaniem na rynku. Jest ogromny problem z dostaniem węgla. W zimę było jeszcze gorzej.
XDddddddddddd Gościu, górnik na ścianie jak z 6 przerobionymi świętami dostanie 2800 to jest dobrze
@shalisek: HAHAHAHHA K---A CHYBA JAK SAM PRZYWIOZĘ Z KOPALNI XD sprawdź ceny, w łódzkiem przed jesienią 1000-1100 za tonę tańsze to za 900 jakies g---o co zostawia popiół i kamienie.