Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +127
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +25
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

- No ale po co mam kupowac motocykl za 7k skoro mam rower za tysiac? I to i to jezdzi a nawet prawka przegrywy robic nie muszexD
- Za 2 lata Twoj motocykl bedzie potrzebowal wymiany gaznika. A ja w tym czasie dalej bede sobie pedalowal na swoim rowerku. Gdzie tutaj sens? Upgrade co rok? Ja podziekuje..
-ale jaka w tym logika zeby placic za paliwo? Moj rower potrzebuje 0L/100km xDxD a Twoj motocykl hahaha?xD 7? Nawet mi was nie zal.
-ile???? Za glupia opone 150zl? Hahaha nie wierze.
-no chyba sobie zarty robisz? 300kg on wazy? To jak Ty go po schodach do domu wnosisz? Moj rower wazy 9kg, biore po pache i ide. Kolejny punkt dla mnie przegrywy!
#pasta #rower #motoryzacja #motocykle #konsole #pcmasterrace #heheszki
@greq333: taaa, konsolowiec... (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@greq333: szrot po szlifach?
@greq333: skoro jak wyżej, to nic dziwnego ¯\_(ツ)_/¯
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
150 zł to ja płace za oponę do roweru czasami :/
RDR2 wyjdzie na PC.
@MotoKubaPL: komputer i konsolę też można mieć. Oni nawet tego nie sprawdzają!!1one :)
@11mariom: e nie, spoko, każdy ma taki odtwarzacz blueray na jaki ma ochotę XD
@greq333: tylko to akurat w drugą stronę, bo to konsole mają ps+ i xbox live gold XD
Komentarz usunięty przez autora