Wpis z mikrobloga

• 543
jakby to bylo, jakby konsolowiec wszedl na np forum motocyklistow?

- No ale po co mam kupowac motocykl za 7k skoro mam rower za tysiac? I to i to jezdzi a nawet prawka przegrywy robic nie muszexD
- Za 2 lata Twoj motocykl bedzie potrzebowal wymiany gaznika. A ja w tym czasie dalej bede sobie pedalowal na swoim rowerku. Gdzie tutaj sens? Upgrade co rok? Ja podziekuje..
-ale jaka w tym logika zeby placic za paliwo? Moj rower potrzebuje 0L/100km xDxD a Twoj motocykl hahaha?xD 7? Nawet mi was nie zal.
-ile???? Za glupia opone 150zl? Hahaha nie wierze.
-no chyba sobie zarty robisz? 300kg on wazy? To jak Ty go po schodach do domu wnosisz? Moj rower wazy 9kg, biore po pache i ide. Kolejny punkt dla mnie przegrywy!

#pasta #rower #motoryzacja #motocykle #konsole #pcmasterrace #heheszki
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@greq333: wiem, że pasta, ale to słabe porównanie, duża część motocyklistów formę na zawody robi właśnie na rowerach. Poza tym, można mieć rower i motocykl i czerpać satysfakcję z jednego i drugiego. Oni nawet tego nie sprawdzają!!11!
  • Odpowiedz
oza tym, można mieć rower i motocykl i czerpać satysfakcję z jednego i drugiego. Oni nawet tego nie sprawdzają!!11!

@MotoKubaPL: komputer i konsolę też można mieć. Oni nawet tego nie sprawdzają!!1one :)
  • Odpowiedz