Wpis z mikrobloga

• 543
jakby to bylo, jakby konsolowiec wszedl na np forum motocyklistow?

- No ale po co mam kupowac motocykl za 7k skoro mam rower za tysiac? I to i to jezdzi a nawet prawka przegrywy robic nie muszexD
- Za 2 lata Twoj motocykl bedzie potrzebowal wymiany gaznika. A ja w tym czasie dalej bede sobie pedalowal na swoim rowerku. Gdzie tutaj sens? Upgrade co rok? Ja podziekuje..
-ale jaka w tym logika zeby placic za paliwo? Moj rower potrzebuje 0L/100km xDxD a Twoj motocykl hahaha?xD 7? Nawet mi was nie zal.
-ile???? Za glupia opone 150zl? Hahaha nie wierze.
-no chyba sobie zarty robisz? 300kg on wazy? To jak Ty go po schodach do domu wnosisz? Moj rower wazy 9kg, biore po pache i ide. Kolejny punkt dla mnie przegrywy!

#pasta #rower #motoryzacja #motocykle #konsole #pcmasterrace #heheszki
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pomielona: no wiem, wiem. I też mówiłaś o swojej sytuacji, a nie ogółem. Dlatego bez sensu dyskutować co lepsze, jak każdy rodzaj transportu sprawdza się lepiej w zależności od wielu czynników.
  • Odpowiedz
@trq: Widzisz, a ja uważam, że dopóki potrafi się dyskutować na spokojnie i obie strony wysłuchają siebie nawzajem co mają do powiedzenia to jest to całkiem spoko. Nie mniej, każdy ma swoje racje i narzucanie czegoś drugiej osobie nie ma sensu :)
  • Odpowiedz
  • 1
Od zawsze grałem na pc, ponad rok temu kupiłem Xboxa one s. W sumie tylko dlatego że nie miałbym kasy na nowego PC. I po tym roku grania na konsoli dalej nie rozumiem ludzi którzy uważają że do grania konsola jest lepsza od kompa. Gry wyglądają gorzej, nie ma jak pograć w fpsy i rtsy (w grach które wymagają strzelania pomaga auto aim). Nie wspominajac już o dużo większej wielozadaniowosci PC. Jedyna
  • Odpowiedz
@xswistaqx: MTB. Szosa to trochę nie moja bajka. Co prawda kupiłem ostatnio gravela ale tam jeszcze opon nie zmianiałem. Jak bede to celuje w matrathona supreme albo g-one. Raczej z tych tańszych niz droższych :)
  • Odpowiedz