Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 104
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KYK_: przykro mi jesteś upośledzony, wszedłem wczoraj do pierwszego lepszego sklepu (nawet nie pamiętam co to było, chyba P&B) wziąłem krój regular i kupiłem, całość zajeła mi jakieś 5 minut. I tak jest zawsze. Ale to trzeba nie mieć dodatkowego chromosomu.
  • Odpowiedz
@KYK_: poszukaj w sklepach, które nie są sieciówkami - wczoraj z moim niebieskim poszliśmy do jakiegoś pasażu intermarche, w którym był jakiś sklep z ubraniami męskimi (głównie spodnie i koszule) i znalazł 4 pary zwykłych spodni nie-rurek i fajne moro bojówki. w galeriach nie da się znaleźć zwykłych spodni - nawet w lee/wrangler nic ciekawego nie mogli zaproponować
  • Odpowiedz
@KYK_: o jak ja Cie Mireczku rozumiem... Nie tak dawno przechodzilem to samo i podpisuje sie pod tym co napisales rekami i nogami. A dla wszystkich, co kolege hejtuja mam garsc informacji:
-kazde spodnie jakie widzialem, a bylem, zeby nie sklamac, chyba w 10 sklepach, byly przetarte. Nie mowie o takich durnotach, jak dziury od nowosci, ale serio chyba wszystkie spodnie sa teraz sztucznie postarzane. Te wyblakle kolory na
  • Odpowiedz
@alpag: zalando ma przecież taką przebitkę na cenach, że o---------e, jak można tam kupować? heh... podziwiam za tak swobodne wydawanie hajsu, ale widać można, nie jestem "targetem"
  • Odpowiedz
@KYK_: bullshit, jest tego sporo w sklepach, choć w sieciówkach typowo modowych wiadomo, że przewaga będzie bardziej wąskich spodni bo taka jest obecnie moda. Ale wciąż sporo facetów w wieku 40+, albo "antypedalskich" chłopaczków nosi szerokie jak wory jeasny. No i np. pracownicy na magazynie,na produkcji bo są trwałe, ciepłe i swoboda ruchu większa niż w wąskich
  • Odpowiedz
@Analityk: łoł łoł łoł, dlaczego? :D kuhwa kupiłem takie xD gruba dobra podeszwa na śnieg, szyte, skóra, zamka praktycznie nie widać podobnie jak sznurowadeł, bo ja nie chowam nogawek do butów
  • Odpowiedz
@marfi: źle mówisz, ciężko znaleźć spodnie, które nie są worami a nie są też slim, Lee Cooper miał świetne spodnie, ale coś z-----i, ze mną jest problem, że często nawet regular są zbyt wąskie, przez kolano nie chcą przejść a wcale nie jestem grubasem czy atletą... mam wrażenie, że większość chłopców teraz woli styl zniewieściały i laski to lubią
  • Odpowiedz
@KYK_: wybacz, że świat nie czeka, aż jaśnie pan raczy sobie uświadomić, że ludzie mają swój styl i dobierają ubrania pod siebie, dlatego też producent tworzy różne kroje różnych ubrań? Czy wszyscy mamy chodzić w takich samych? Zmień sklep, znajdź taki z targetem na jedyny słuszny krój i sprawa załatwiona
  • Odpowiedz
@Zbiegokolicznosci: i tak krótko.... : / po tyle to mi dają radę właśnie jakieś byleco z reserved itp. (już i tak ich nie kupuję), Lee Cooper ma całkiem w porządku, chociaż jeden model chyba wycofali a ja używałem na moto i mi wypłowiały i nie mogę znaleźć teraz
  • Odpowiedz