Aktywne Wpisy

Atreyu +120
Co robicie ze zużytym olejem silnikowym?
Przyznam że wymieniam sobie i znajomym, raczej większe silniki więc po każdej takiej operacji zostaje mi jakieś 6 litrów czystej, czarnej esencji motoryzacji.
Do tej pory wylewałem do domowej kanalizacji, o boże jaki byłem głupi xD
Wyczytałem
Przyznam że wymieniam sobie i znajomym, raczej większe silniki więc po każdej takiej operacji zostaje mi jakieś 6 litrów czystej, czarnej esencji motoryzacji.
Do tej pory wylewałem do domowej kanalizacji, o boże jaki byłem głupi xD
Wyczytałem
źródło: Zrzut ekranu 2025-05-07 051702
Pobierz
synadama +32
#kolej
W końcu łaskawie sie zjawił.
Z jakich to przyczyn technicznych pociąg może mieć 70 minut opóźnienia ze stacji początkowej (Gdynia)?
W końcu łaskawie sie zjawił.
Z jakich to przyczyn technicznych pociąg może mieć 70 minut opóźnienia ze stacji początkowej (Gdynia)?
źródło: temp_file7631171372507523199
Pobierz

Udało mi się dorwać jedne normalne, drugie wziąłem jakieś Regular FIT bo miałem już dość chodzenia i szukania.
J----a moda, mówią co 3 lata co jest ładne, a co juz nie jest. Wszystko po to żeby wymieniać szafę i ładować hajs do kieszeni, bo biznes odzieżowy musi się kręcić. Trzeba wmówić konsumentowi ze ubrania, które kupił 3 lata temu już nie nadają się do użytku i musi kupić nowe, tak jak aktualna ładna nowa moda nakazuje. A za kolejne 3 lata te aktualnie nowe wyjebiesz na śmieci i pętla sie zamyka.
#modameska #c-----------t #takaprawda
@jezus_cameltoe: W małych miastach są same takie bazarowe ubrania, które są zrobione z beznadziejnego materiału.
A tekstu o "za krótkich" skarpetkach nawet nie skomentuję xDD
źródło: comment_qDT22oSmIRpwzWYcol2v9ZrCFNj4KKBb.jpg
PobierzWystarczy zagadać dobrze do ekspedientki i nie być burakiem co by nosił tylko wielkie, przydługie wory żeby "nie wyjść na pedała".
źródło: comment_qBdEPg1fsRSTS5ZcxxpyVNJoSdPSLccn.jpg
Pobierzźródło: comment_q2t9PZsaemZLm3gtdWYMnqQgW5tXd7Sk.jpg
Pobierz@ms93: w moim 5000 mieście na samym targu można dostać przyzwoite spodnie za 40-80 zł aczkolwiek w zimnej pogodzie to nie ma ochoty przymierzać na świeżym powietrzu więc odpada.
A niezależnie od ceny KAŻDE spodnie wytrzymują u mnie rok,bo się przecieraja w kroku.
I to niezależnie czy tanie spodnie c&a czy drogie Hugo bossy
@KYK_: > idę na dział ze spodniami i się k---a
Idź do Levi's i powiedz, że chcesz 506 w rozmiarze X/Y i pyk k---a po problemie.